Slavný herec Kevin Costner se bude rozvádět. Sexy žena ho opouští po 18 letech

Herec Kevin Costner se připravuje na rozvod. Se žádostí přišla po 18 letech manželství jeho žena Christine Baumgartner.

Půvabná manželka oblíbeného herce Kevina Costnera, Christine Baumgartner, podala po 18 letech manželství a třech dětech žádost o rozvod. Dvojice spolu má tři děti, syny Caydena a Hayese a pak ještě dceru Grace. Manželka nyní žádá soud o společnou péči. A co je důvodem tohoto zásadního rozhodnutí?

Christine se v dokumentu předloženém u soudu odvolává na „nesmiřitelné rozdíly“, což může v praxi znamenat všechno od „přestali se milovat“ až po „někdo byl nevěrný“. Hvězda Tance s vlky, seriálového Yellowstone nebo nespočtu dalších ikonických filmů se s Baumgartner poprvé seznámila na golfovém hřišti, pár se později znovu shledal při otevírání restaurace a od té doby to byla láska jako trám.

Costner zkraje roku vyhrál Zlatý glóbus, nemohl se však slavnostního předávání cen zúčastnit, jelikož mu extrémní počasí zabránilo v opuštění domova. Tehdy se nechal slyšet, že sledování cen v televizi nebylo stejné, jako kdyby na nich byl, ale že je přesto velice vděčný za veškerou přízeň, které se mu dostává. Herec přiznal, že mu tehdy manželka zvedla náladu, když domů přinesla spoustu balónků a udělala velkou výzdobu, aby atmosféru Zlatých glóbů co nejlépe přenesla k nim domů.

Sdílejte článek
Štítky rozvod Yellowstone pár herec Kevin Costner Christine Baumgartner

Přečtěte si také