Youtubeři

22. listopadu 2023 12:11

Šarlota Chmelařová

Slavný youtuber se nechal pohřbít zaživa. V rakvi strávil neuvěřitelných sedm dní

Slavný americký youtuber rád točí šokující videa. A právě ty mu přinesly veliký úspěch. V minulosti například vyrazil na dovolenou za dolar, vybudoval studny v Africe nebo uspořádal vlastní hru ve stylu seriálu Hra na oliheň. Pokud jste poznali, o kom je řeč, gratulujeme. Nemluvíme o nikom jiném, než o týpkovi, který si říká MrBeast.

Americký youtuber MrBeats má ve zvyku točit obsah, který ještě dlouho ve společnosti rezonuje. O tom, že mají jeho videa na internetu úspěch, není pochyb. Jeho početná fanouškovská základna je toho důkazem. Aktuálně se pyšní 213 miliony odběratelů.

Mohlo by vás zajímat: Youtuber MrBeast se málem zúčastnil plavby ve zničené ponorce. Lidé ho obviňují ze lhaní

Jeho nejnovější počin vyšel před třemi dny. Video, ve kterém se MrBeast nechal pohřbít zaživa na sedm dní, má v době psaní článku už přes 71 milionů zhlédnutí. Youtuber měl u sebe kameru, která nepřetržitě snímala to, jak se mu pod zemí daří. Sám v nahrávce přiznává, že nečekal, že to bude až takhle těžké.

Čtěte také: VIDEO: Youtuber MrBeast čelí další kritice. Servírce dal dýško v podobě auta

Jeho početný tým profesionálů mu byl po celou dobu nablízku. V případě jakéhokoliv nebezpečí tedy byla připravená záchrana. Vy nic podobného raději nezkoušejte. Existuje totiž několik případů, které skončily katastrofou. Příkladem je například úmrtí mladého muže ze Srí Lanky, který svůj pokus o rekord nepřežil. Tehdy čtyřiadvacetiletý Džanaka Basnajake už se v roce 2012 na zem živý nevrátil.

MrBest měl u sebe v rakvi několik základních jídel, které byly v sáčcích a osmnáct litrů vody. Ve videu níže můžete vidět průřez toho nejzajímavějšího, co se během sedmi dní v rakvi událo. Výsledkem je osmnáctiminutové video, které je šokující ukázkou toho, kam je až člověk schopen zajít. Touto bláznivou výzvou chtěl MrBeast překonat hranici, která se ještě žádnému jinému youtuberovi nepodařila. A soudě podle výsledků, se mu to vyplácí. Je totiž nejsledovanějším nezávislým tvůrcem na Youtube.

Sdílejte článek

Přečtěte si také