Showbyznys

2. února 2024 09:30

Josef Šťastna

Soukupovi zachutnala klec. Mluví o dalším zápase, ukázal na zajímavého soupeře

Aleš Bejr a Jaromír Soukup v Clash of the Stars

Barrandovské kladivo možná v kleci neřeklo poslední slovo. Podnikatel Jaromír Soukup (54) nevyloučil, že pod hlavičkou organizace Clash of the Stars ho čeká ještě jeden zajímavý zápas. Soukup už také naznačil, s kým by rád poměřil své síly.

Jaromír Soukup si moc dobře uvědomuje, že po zápase s Alešem Bejrem mezi řadou fanoušků zůstala pachuť. Fanoušci organizace Clash of the Stars byli zvědaví, jak si Soukup, který za sebou má pár zápasů v boxu, poradí se šíleným youtuberem.

Jenže žádný sportovní zážitek se nekonal, zápas byl od začátku zcela trapný a Bejr si za nepovolené údery vysloužil diskvalifikaci. Takový Filip Grznár, který v minulosti s Bejrem zápasil, uvedl, že si nemyslí, že všechno probíhalo standardně.

„Když jsem šel s Bejrem já v MMA, a to před dvěma lety, boxoval normálně. Tohle bylo tedy úplně mimo. Mám pochybnosti, že ze strany Bejra nechat se diskvalifikovat a nezvítězit byla jiná motivace. Lze si tam dosadit cokoliv. Třeba se chtěl zviditelnit, třeba neměl natrénováno, cokoliv. Stále jsem totiž přesvědčen, že kdyby boxoval normálně, tak Soukupa pošle k zemi,“ vysvětlil pro ŽivotvČesku.cz Grznár, který na konci roku 2022 porazil Bejra v souboji MMA. Grznár je přesvědčený, že Bejr boxovat umí, když chce. Tentokrát ale youtuber bojovat nechtěl a ze zápasu udělal frašku.

Soukup versus Marpo

Jaromír Soukup po zápase s Bejrem uvedl, že to byl jeho poslední zápas v boxu a že v kleci ho už neuvidíme. Jenže později z něj emoce opadly a bývalý partner Agáty Hanychové začal řešit, že by si rád ještě zaboxoval a nabídl zajímavý zápas.

„Dneska má narozeniny vynikající český hudebník a vynikající boxer Otakar Petřina, zvaný Marpo. Tak Oto, všechno nejlepší,“ uvedl Soukup na Instagramu s tím, že zápas s Marpem by ho zajímal. Soukup je přesvědčen, že Petřina by se v kleci nechoval jako magor, že na rozdíl od Bejra by divákům nabídl i sportovní zážitek.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí hvězda UFC Jiří Procházka

Marpo už se nechal slyšet, že nabídku by klidně přijal. Vše je prý otázkou peněz. „Už nějakou dobu říkám, že chci už konečně ten barák na Floridě, tak když mi Jarda takhle pomůže,“ smál se Marpo, ale pak dodal, že když bude ve hře zajímavý balík, tak by se zápasu určitě nebránil. „Na rovinu, je to otázka peněz. Kdyby zaplatili hezky, tak jsou to pro mě opravdu easy money,“ dodal Petřina pro web Super.cz.

Podívejte se na ukázku ze zápasu Soukup vs. Bejr:

Sdílejte článek

Přečtěte si také