Odhaleno! Konečně víme, jaká je průměrná délka penisu! Pořád si myslíte, že máte malého kašpárka?

Máte komplexy z toho, že máte malý nádobíčko? Teď už ho možná mít přestanete.

Je to ožehavé téma pro spoustu mužů. Spousta z nich totiž pod vlivem obřího vybavení týpků v pornofilmech žije s obavami, že má malý penis a druhé polovičce s ním budou jen pro smích. Podle statistik by pak větší nádobíčko chtělo 45 % mužů. Mnozí pak s tímto komplexem žijí celý život. Přitom to ale není vůbec nutné.

Podle studií totiž nejenže ženy obří penis příliš nevyhledávají, ale navíc rozhodně nemáte tak malého kašpárka, jak si myslíte. Podle statistik je totiž standardní délka penisu menší, než byste čekali. Výsledky mnoha studií po celém světě totiž jasné naznačují, že délka neztopořeného penisu se u většiny mužů pohybuje mezi pouhými 7 až 10 centimetry. U ztopořeného je pak běžná délka mezi 12 až 16 centimetry! Můžete být tedy v klidu. Pokud patříte do této kategorie, malého kašpárka rozhodně nemáte a jste na tom stejně jako většina chlapů.

Naopak, dost možná, že nyní slavíte a se svým penisem se řadíte do nadprůměru. Jen v případě, že je vaše chlouba v “klidném“ stavu menší než 4 centimetry, by se pak dalo mluvit o opravdu malé délce. Tak co pánové, jste už nyní klidnější?

Sdílejte článek
Štítky Sex Penis penis odhaleno průměrná délka

Přečtěte si také