Showbyznys

13. října 2023 13:13

Josef Šťastna

Těžký osud Natálky, která vážila 20 kg: Nechtěný sex před kamerou, problémy s mámou a smrt

Natálka Hricová patřila mezi nejznámější bojovnice s anorexií v Česku i na Slovensku. Před smrtí vážila pouhých 20 kilogramů, boj o život prohrála v 23 letech. V minulosti se snažila prosadit jako modelka a měla také velmi složité vztahy s matkou.

Pod přezdívkou BlondeNatali sdílela Natálie Hricová svůj těžký životní příběh. Se zákeřnou nemocí bojovala osm let, rodina i kamarádi pořád věřili, že svůj boj nakonec zvládne.

Jenže Natálka před smrtí vážila jen 19,5 kilogramu. Bylo jasné, že její život visí na tenkém vlásku. „Natálka včera prohrála svůj dlouhý boj s anorexií. Bylo jí pouhých 23 let. Dlouhé roky jsme všichni věřili na zázrak, že se z toho dostane. Anorexie byla silnější,“ přinesla se souhlasem Natálčiny maminky její kamarádka Gabriela smutnou zprávu, která zasáhla řadu lidí.

Těžký osud a sex před kamerou

Natálka ve svém životě hodně dávala na rady svého okolí. Chtěla být velmi slavná a věřila, že se může prosadit v modelingu. Místo toho omylem skončila v pornografickém filmu, když šla na casting. Na internetu pořád lze najít video, které dokládá, že první sex před kamerou pro ni byl utrpením. Tekly jí slzičky a nakonec i produkce pochopila, že Natálka se ve filmu pro dospělé objevila hodně omylem.

Velké trápení v rodině

Zdá se, že plno problémů si Natálka prožívala také ve své rodině. Slovenskému deníku Nový Čas se ozval otec mladé influencerky a popsal jim příběh ze svého pohledu. Dívka prý byla spokojená u něj, jenže despotická matka ji měla údajně přes jeho nesouhlas odvézt do českého Jablunkova. Miroslav, který žije ve Zvolenu, je přesvědčen, že podíl na úmrtí Natálky nese také její matka. Ta ale všechna obvinění popírá.

„Během pobytu v České republice jí bylo strašně moc ubližováno despotickou matkou a otčímem. To dítě nemělo žádnou lásku, žádné pochopení nenašla u vlastní matky, která byla zodpovědná za její život, zdravotní stav a výchovu,“ uvedl pan Miroslav pro slovenský deník s tím, že matka měla na Natálku často křičet, že se vlastně těší, až umře...

Matka všechna obvinění odmítla s tím, že prožívá nejhorší dny svého života a nemá sílu vyvracet pomluvy, které o ní šíří bývalý partner.

Jak je na tom Eliška Bučková?

Sdílejte článek
Štítky anorexie smrt Slovensko sex Česko mentální anorexie Natálie Hricová

Přečtěte si také