Showbyznys

20. října 2023 13:52

Josef Šťastna

Trans žena versus biologická žena! Takový zápas v MMA Česko zažije poprvé

V rámci organizace Red Face uvidí Česko souboj, jaký tu ještě nebyl. Do klece proti sobě nastoupí trans žena Naomi Lauren a kulturistka Karolina Hrbková. Fanoušci jsou přesvědčení, že Hrbková nemá šanci uspět.

Bojová organizace Red Face chystá pro fanoušky podívanou, jaká tu ještě nebyla. Do klece se proti sobě postaví kulturistka Karolina Hrbková a trans žena vystupující pod jménem Naomi Lauren. Tedy žena, která se narodila jako muž a měla by mít v boji biologickou výhodu. Naplní ale předpoklady?

Karolina Hrbková se totiž na Instagramu nechala slyšet, že zápas bude mít hodně rychlý průběh, že Naomi půjde hodně brzy na zem. Karolina je přesvědčená, že má tak silné svaly, že si lehce poradí i s člověkem, který se narodil jako muž. Jenže fanoušci Karolinu varují, že ji čeká těžká šichta. Lauren se prý na Karolinu svalí a bude vymalováno.

O zápase mezi trans ženou a ženou již dříve uvažovala konkurenční organizace Clash of the Stars. Nakonec ale majitel vyhodnotil, že už by takový koncept byl přes čáru.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Agáta Hanychová

Jenže myšlenky se chytla organizace Red Face, která si zasmluvnila Naomi a začala jí hledat soupeřku. Výzvu nakonec přijala Karolina, která má za sebou řadu tréninků s muži a soupeřky se rozhodně nebojí.

Podívejte se, jak vypadá zákulisí Clash of the Stars:

Sdílejte článek
Štítky Instagram MMA Česko Red Face ESG Karolina Hrbková Naomi Lauren

Přečtěte si také