Virály

26. února 2024 11:12

redakce Prima Lajk

Třeštíková mě podvedla, tvrdí narkomanka Katka. Dala jsem jí 30 tisíc, oponuje režisérka

Nejznámější narkomanka České republiky Katka Bradáčová začala znovu vyprávět svůj příběh o tom, že režisérka dokumentu Katka ji podvedla. To jsou slova, která umí režisérku Helenu Třeštíkovou hodně naštvat. Do Katky totiž nacpala dost peněz.

Nejznámější česká narkomanka Katka Bradáčová z dokumentu Heleny Třeštíkové má podlomené zdraví a problémy s imunitou, ale přesto každý den vyráží do centra Prahy, aby vyžebrala nějaký ten drobák. Byly doby, kdy za peníze nabízela i své tělo, ale to dnes prý už nedělá. Katka znovu tvrdí, že se pokouší nebrat heroin, ale je to pravda?

„Teď jsem na Subutexu, což je jakoby lék a taková náhražka opiátu,“ řekla muži, který video dal na portál YouTube. Video plné smutku ukazuje, že zbídačená žena přežila další zimu, i když má podle svých slov dávno zničená játra. Narkomanka také promluvila o tom, co si dnes myslí o režisérce Heleně Třeštíkové, která si díky dokumentu Katka udělala velké jméno. Bradáčová je přesvědčená, že měla dostat za natáčení větší peníze a dál vypráví svůj příběh o tom, že ji režisérka s financemi podvedla.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Fentanyl už zabíjí v Česku. Nebezpečná droga je padesátkrát silnější než heroin

„Natáčení dokumentu bylo fajn, jen kdyby paní Třeštíková dodržela sliby. Co se týká autorských práv, tak mě zneužila a na konci natáčení jsem dostala jen 5 tisíc korun,“ svěřila se ve videu. Režisérka jí prý slíbila, že jí pomůže najít bydlení, z toho podle Katky nakonec sešlo.

Třeštíková řekla, kolik peněz do Katky vrazila

To jsou slova, která umí slavnou režisérku hodně naštvat. Již v minulosti pro web eXtra.cz popsala svou verzi příběhu s tím, že do Katky nacpala dost peněz, ale nikam to nevedlo.

„Často volala, že potřebuje peníze. A tak jsem se jí snažila vyhovět. Sešly jsme se a já jí peníze předala. Vždy jsem jí dala, co jsem mohla. Někdy to bylo pět set korun, jindy třeba tisíc. Vždy mi říkala, že to má hlavně na jídlo nebo na osobní věci,“ popsala pro eXtra.cz Třeštíková s tím, že peníze Katka měnila za drogy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dcera narkomanky Katky promluvila. Tereza tvrdí, že na heroinovou cestu se nevydá

„U drogově závislých to tak obecně chodí. Ale snažila jsem jí pomoci,“ uvedla v minulosti Třeštíková, která rázně popírá, že by narkomanku podvedla.

Helena Třeštíková v Show Jana Krause:

Sdílejte článek

Přečtěte si také