Virály

12. května 2023 12:41

redakce Prima Lajk

Tyhle krásky chtějí od svých mužů na MS zlato! S kým žijí čeští hokejisté?

Jak vypadají partnerky českých hokejistů? Tyhle ženy hledejte při zápasech na tribunách.

Stejně jako každý rok i letos se český národní tým bude na hokejovém mistrovství světa ve Finsku a v Lotyšsku prát o ty nejcennější medaile. A stejně jako každý rok při našich hráčích budou stát nejen fanoušci, ale i jejich překrásné partnerky, a mnohdy dokonce už i děti.

Letošní sestava pak zahrnuje pár nováčků jako například Daniela Voženílka z mistrovského Třince, zároveň máme i zkušené veterány a lídry typu Romana Červenky, no a nechybí ani velké posily z NHL jako Filip Chytil. S kým nejen tihle borci randí, případně koho si vzali za manželku, teď každopádně zjistíte v naší galerii.

Kdo si naopak vzal letos zasloužené volno, jsou borci z Bostonu David Pastrňák či David Krejčí, kteří ačkoliv už jim sezona v NHL skončila, kvůli zraněním a taky obřímu zklamání z vypadnutí v play-off nakonec nedorazí a budou raději trávit čas se svými rodinami. První zápas čeká na český tým každopádně už v pátek krátce po třetí hodině, kdy se naši hokejisté utkají se Slovenskem.

Sdílejte článek
Štítky hokejista NHL manželky Filip Chytil MS v hokeji 2023 Roman Červenka Mistrovství světa v ledním hokeji Daniel Voženílek partnerky

Přečtěte si také