Showbyznys

15. března 2024 11:09

Josef Šťastna

Tyler Durden odsouzen za bití žen na ulici. Rapper podle soudu musí řešit problémy s drogami

V minulosti byl rapper Tyler Durden (31) považován za jeden z největších talentů na české rapové scéně. Mladík se ale netajil tím, že ve velkém množství užívá drogy. Došlo k rozpadu osobnosti a nyní byl Tyler Durden odsouzen za bití žen v Praze.

Muž, jehož občanské jméno je David Š., na sebe nejvíce upozornil songem Noc je klíč. Na české rapové scéně se mu předpovídala velká budoucnost a kritici oceňovali zejména autentičnost textů. Tyler Durden si na nic nehrál a netajil se tím, že ve velkém množství užívá drogy.

Talentovaný mladý muž skončil na ulici, potuloval se Prahou a došlo k rozpadu jeho osobnosti. Vše vyvrcholilo, když Davida sebrala policie kvůli tomu, že na ulici bezdůvodně mlátil ženy. Nyní soud vynesl verdikt.

Podle webu Novinky.cz mu soud uložil za napadení pěti žen čtyřměsíční vězení podmíněně odložené na rok a půl. Muž, který používal na hudební scéně také přezdívky Narko Polo či Matro Da Vinci, bil oběti bezdůvodně do obličeje. Soud vedle trestu také Davidovi nařídil ústavní ochrannou léčbu.

Čas od času probleskují zprávy, že by se Tyler Durden rád vrátil na scénu. Několik rapperů se s ním pokusilo navázat spolupráci. Momentálně ale David není ve stavu, kdy by byl schopný projekty dotahovat do konce.

Sledujte s námi podcast Hlasy zločinu:

Sdílejte článek
Štítky drogy Praha rapper Tyler Durden Noc je klíč

Přečtěte si také