Týnuš Třešničková je opět single. Influencerka oznámila rozchod se starším Italem

Týnuš Třešničková je nyní zase volná. Známá česká influencerka na sociálních sítích oznámila rozchod s postarším Italem, se kterým tvořila pár přes dva roky. Jaké uvedla důvody konce vztahu?

Týnuš Třešničková se svými sledujícími sdílí na sociálních sítích nejenom módu a krásu, ale také svůj osobní život a všechny jeho radosti a strasti. Nyní své fanoušky překvapila zprávou, že její vztah s italským podnikatelem končí.

Jako hlavní důvod rozchodu pár uvedl vzdálenost. Podnikatel sice žije střídavě v Praze, Veroně a Miláně, ale to nakonec nestačilo a dvojice si uvědomila, že je to pro ně těžké. „Po pečlivém uvážení a po určitém čase zpracování tohoto těžkého rozhodnutí jsme se rozhodli ukončit náš vztah. Udržování vztahu na dálku se ukázalo být složitější, než jsme předpokládali. Věříme, že jít každý svou cestou je v tuto chvíli pro nás oba to nejlepší rozhodnutí,“ psalo se ve společném příspěvku, pod který se oba dva podepsali a který sdíleli na Instagramu.

Zůstávají přáteli i nadále

Ačkoliv se jejich cesty rozdělily, i nadále chtějí zůstat přáteli. „Rozcházíme se v dobrém a stále si hluboce přejeme do budoucna jen to nejlepší. Nebylo to pro nás jednoduché rozhodnutí, ale věříme, že je správné, jak se posouváme vpřed. Ceníme si vaší podpory a lásky, kterou jste nám prokázali během naší společné cesty,“ dodali s tím, že prosí o respektování soukromí.

Mohlo by vás zajímat: Týnuš Třešničková se ukázala bez make-upu a filtrů! Čím fanoušky tolik šokovala?

Pod fotkou se okamžitě začaly hromadit komentáře od lidí, kteří Týnuš vyjadřovali podporu. „Vše bude dobré,“ napsala například Eva Decastelo, která doplnila smajlíka srdce. „Držte se oba,“ vzkázala influencerka Petra Lovely Hair. „To je mi moc líto, slušelo vám to. Všechno se děje z nějakého důvodu,“ doplnila modelka Hana Dědková.

Podívejte se, jak český influencer natočil lidi pod vlivem zombie drogy:

Sdílejte článek

Přečtěte si také