Videa

12. května 2023 12:54

redakce Prima Lajk

Uvidíme takovou parádu na MS? Největší hvězda NHL se blýskla gólem jednou rukou!

Connor McDavid zase nadchnul hokejovou obec. Při oslabení ujel soupeři a vstřelil gól jednou rukou.

Zatímco se sváteční hokejoví fanoušci pomalu připravují na start letošního MS v Rize a Tampere, ti vášnivější, co po nocích hltají současné play-off zámořské NHL, se ještě stále vzpamatovávají ze šokujících výsledků posledních pár zápasů. Od vypadnutí Bostonu hned v 1. kole se totiž letošní play-off stalo mimořádně nepředvídatelné a některé výsledky potvrzují, že se na ledě už může stát prakticky cokoliv.

Po gólových přestřelkách New Jersey Devils s Carolina Hurricanes, při nichž nakonec vypadl tým z New Yorku, se rozjeli také hráči z kanadského Edmontonu v čele s Leonem Draisaitlem a momentálně asi největší hvězdou NHL Connorem McDavidem. Oilers se totiž opět podařilo dorovnat sérii na 2:2 a nemalou měrou se na tom podepsali právě oni dva, přičemž druhý jmenovaný se dokonce blýskl i parádním gólem jednou rukou při oslabení, z něhož se na sociálních sítích okamžitě stala senzace. Tak snad nás podobné akce a úniky čekají i na mistrovství světa. Fanouškům hokeje právě začínají nejlepší dny v roce.

Sdílejte článek
Štítky NHL gól hokej Leon Draisaitl New York Rangers New Jersey Devils Connor McDavid Edmonton Oilers Carolina Hurricanes Boston Bruins

Přečtěte si také