Věra Mikulcová zveřejnila starší fotku. Tady jste teda kusanec, šílí fanoušci

Kulturistka Věra Mikulcová cvičením doslova žije. Za dobu své kariéry ale prošla výraznou změnou vzhledu. Tentokrát se na sociálních sítích pochlubila čtrnáct let starým snímkem a fanoušci ji zahrnuli pochvalnými komentáři.

Věra Mikulcová si svůj život bez fitka a cvičení nedokáže představit. Věnuje mu každý svůj den, a to i několik hodin. Je to pro ni zkrátka životní styl, ve kterém se našla a který si oblíbila. Ačkoliv její cestu spousty lidí nechápe, ji dělá šťastnou, a to je ve finále to nejdůležitější.

Mohlo by vás zajímat: Kočendová zavolala právníky na Slovákovou. Nelo, nebuď zlá a jedovatá

Kvůli jejímu vzhledu ji řada lidí kritizuje, ona si z nich ale těžkou hlavu nedělá. Tento směr a život si vybrala sama, a to ji naplňuje. V osobním životě je už přes dvacet let spokojená ve vztahu se svou partnerkou Janou, která ji ve všem podporuje. Mikulcová se v minulosti svěřila s tím, že za dobu jejich vztahu nemusely řešit ani jednu velkou krizi.

Stará fotka fanoušky překvapila

Nedávno se Věra Mikulcová na sociálních sítích pochlubila starou fotografií, na které má poměrně výrazný make-up a delší vlasy. Čtrnáct let starý snímek některé mile překvapil. „Focení před závody je hodně náročné, zatínáte všechny svaly, co máte, a musíte držet v póze třeba minutu, všechno vás bolí. Pro mě je to těžší než trénink. Když jsem s focením začínala, styděla jsem se, bála se, neměla jsem to moc ráda. Přitom jsem se ale těšila, jaké to asi bude. A teď? Baví mě to, je to náročné, ale je to zábava, těším se. Fotka je focená před 14 lety,“ napsala Věra k fotce na Instagramu.

Čtěte také: Přes dvacet let vztahu bez jediné krize. Věra Mikulcová by se ráda vdala

Fanoušci okamžitě začali její fotku komentovat. Někteří lidé vysekli kulturistce nevídanou poklonu. „Ježiš, tady jste teda kusanec. Moc vám to sluší,“ píše například jedna žena. „Nádherná, pozitivní a hlasvně sexy baba,“ doplňuje lichotku další. „Ty vyčesané vlasy vám moc sluší,“ pochválila Věře účes jiná sledující. „Čtrnáct let zpět? Styďte se, vy vůbec nestárnete, Věrko,“ dodala další.

Kulturistka nepřežila experimentování:

Sdílejte článek
Štítky cvičení fitness Věra Mikulcová kulturistka

Přečtěte si také