Veronice Biasiol došla trpělivost. Konečně řekla, jak to má s Adamem Sedrem

Od doby, co influencerka Veronica Biasiol (26) přiznala, že podváděla svou přítelkyni Barboru Mlejnkovou (33), je dění okolo jejího milostného života dost divoké. S pokerovou hráčkou se rozešla a následně se jako o jejích potenciálních partnerech spekulovalo hned o několika lidech. Především pak byla spojována s influencerem Adamem Sedrem (29). Nová Miss Grand nyní v otázce vztahů udělala dost ostře jasno.

Jedním z nejostřeji sledovaných rozchodů na české influ scéně byl nepochybně ten, ke kterému došlo mezi Veronicou Biasiol a Barborou Mlejnkovou. Jejich vztah přestál nevěru, ale ani taková zkouška ho nemohla udržet ve fungujícím stavu. Zatímco známá hráčka pokeru se od té doby neobjevila po boku nikoho jiného, modelka a nová Miss Grand se novými lidmi přímo obklopovala.

Hned o několika lidech se v souvislosti s Veronicou spekulovalo jako o jejích nových partnerech. Největší šum pak probíhal okolo influencera a modela Adama Sedra. Ten byl v minulosti spojován například i s modelkou Natálií Kočendovou. Zarytě však tvrdí, že s ani jednou z dívek nic neměl. Podle některých zdrojů byl přitom posledním hřebíčkem do rakve Veroničina vztahu.

Čtěte také: Biasiol v soutěži krásy? Lidé šílí, chtějí přirozenost. Makarenko volbu hájí

„I přes neustálé snahy o zlepšení jsem po posledních událostech rezignovala a vztah nadobro ukončila. Prosím, žádné další spekulace proč, jak, kvůli komu nebo čemu. Jde o moje osobní rozhodnutí. Naše soukromí a především dva cizí životy. Respektujte to,“ vyjádřila se tehdy Veronica dost obecně k drbům, které se sociálními sítěmi nesly.

Ostré odpálkování

O tom, že s Adamem netvoří tajný pár, nicméně influencerka všechny úplně nepřesvědčila. Je ale evidentní, že si je blízká s vícero lidmi a považuje za absurdní, aby každý z nich byl považován za její novou druhou polovičku. Když jí tedy přistál do zpráv na Instagramu dotaz, zda tedy s Adamem chodí, či nikoliv, odpověděla dost ostře. Je tedy jasné, že už má všech spekulací dost.

„Mně je*ne z vás. Prosím, přestaňte mě furt s někým párovat. Hodlám se bavit jak s klukama, tak s holkama. Jsem single po doslova 10 letech. Kdyby se to změnilo, což nemám v plánu, budete to vědět. A dozvíte se to z mého profilu. Vydám prohlášení, změním si status na Facebooku a je*nu si zamilovanou fotku. Do té doby pojďme žít a především přestaňme dělat zbytečné závěry,“ napsala.

Veronica Biasiol tvořila pár s Bárou Mlejnkovou, to už je ale minulostí:

Sdílejte článek
Štítky láska Instagram vztah Influencer Barbora Mlejnková Veronica Biasiol Adam Sedro

Přečtěte si také