Virály

25. dubna 2023 14:57

redakce Prima Lajk

Youtuber natočil krutý prank na bezdomovce. Za blbý vtípek teď čelí obří kritice

Youtuber whatsuptre čelí lavině kritiky poté, co natočil krutý prank na bezdomovce. Nabídl mu jídlo, které před ním pak sám snědl.

Jestli něco opravdu nemáme rádi, pak jsou to nikoli hloupé a kruté pranky, ale především hloupé a kruté pranky, které ještě navíc působí jako obří fake. Příkladem takového je teď čerstvě video youtubera whatsuptre, který se natočil, kterak náhodnému bezdomovci poblíž restaurace s rychlým občerstvením nabízí jídlo. To mu pak následně i přinese, zatímco mu předává rádoby moudré motivační řeči. Než ale dojde k předání jídla, stáhne si ho youtuber následně zpátky k sobě a dá se do něj sám.

Za stupidní prank už whatsuptre čelí několik dní obří kritice, video totiž velmi rychle dosáhlo enormního počtu sdílení, takže jej viděl prakticky každý. Zatímco jedni však youtubera právem kritizují, jiní upozorňují na to, že je video tak blbé, až jim přijde mírně falešné. Což popravdě přijde i nám. Vy to každopádně můžete posoudit sami níže. Youtuber zatím žádné vyjádření nevydal, brzy ale čekáme minimálně omluvu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také