Showbyznys

28. června 2023 15:21

redakce Prima Lajk

Zápasník Mawar trénoval se svou holkou a poslal ji k zemi. Jeho chování vzbuzuje rozporuplné reakce

Zatímco před pár týdny byl zápasník Tadeáš „Mawar“ Růžička pro mnoho lidí za hrdinu, svými aktuálními kousky část fanoušků ztrácí. A svým vtípkem s přítelkyní si to moc nevylepšil.

Od pátého galavečera Clash of the Stars uplynulo už pár týdnů a jednou z hlavních hvězd byl bezpochyby Tadeáš „Mawar“ Růžička, profesionální zápasník, který si přišel do ringu vyřídit účty s nenáviděným Tadeášem Veselým, jehož chtěl doslova zničit. A v podstatě se mu to i povedlo a zápas bez problémů vyhrál. Mawar se stal i kvůli společné nenávisti miláčkem publika a byl prakticky na vrcholu slávy. Spolupráci s kontroverzní organizací si pak nemohl vynachválit a další spolupráci se do budoucna nebrání. Jenže od té doby začíná zřejmě část získaných fandů postupně ztrácet.

Hádky s Bendou

Poslední dobou se totiž na sociálních sítí hádá s dalším účastníkem Clashe, Karlosem Bendou, na jehož adresu nešetří Mawar ostrými výrazy a nebojí se pustit také do jeho fanoušků, s nimiž si prý klidně také rád vyřídí účty. Jejich konflikt se tak vyostřuje a vypadá to, že si neshody vyřídí v dalším Clash of the Stars. Problém je, že Benda je přece jen o něco oblíbenější bijec, než jakým byl Tadeáš Veselý, takže tentokrát nemá Mawar tak jednoznačnou podporu.

Naopak mnoho lidí fandí spíše Bendovi, jelikož Růžička na ně působí až příliš namachrovaně a arogantně. Ano, velké řeči a provokace k slovním přestřelkám před případným zápasem patří. Mawarovu touhu po show ale ne všichni dokážou skousnout. Stejně jako jeho vtípky na TikToku.

Sparing s přítelkyní

Na známé sociální síti totiž v živém streamu sparoval se svou partnerkou. Během jejich tréninku ji ovšem kopl tak, že přítelkyně skončila s bolestí na zemi. A přidal k tomu ještě pár drsných slov. „Co je, co brečíš? Chceš spárovat s Mawarem? Furt chce se mnou spárovat, tak ať ví, jak ten sport trošku chutná,“ říká ve videu.

Ano, video je evidentně předem domluveným vtípkem a naplánovaným vtípkem, i přesto ovšem sklízejí tyto záběry velmi rozporuplné reakce. Zatímco jeho skalní fanoušci se baví, jiným přijde podobný humor přes čáru a nevidí na něm nic vtipného stejně jako na Mawarových průpovídkách. Něco nám ale říká, že z hejtrů si Tadeáš nic nedělá, stále bude takový, jak ho jeho příznivci znají.

Sdílejte článek
Štítky přítelkyně Clash of the Stars Karlos Benda Tadeáš Růžička Mawar sparing

Přečtěte si také