Youtubeři

14. června 2023 13:57

redakce Prima Lajk

Mawar odhalil, kolik vydělal v Clash of the Stars! Jakou částku si odnesl za zmlácení nenáviděného Tadeáše?

Jedna z hlavních hvězd pátého Clash of the Stars a profesionální zápasník Tadeáš „Mawar“ Růžička se rozpovídal o zápasu s nenáviděným youtuberem.

Pátý a doposud nejúspěšnější galavečer Clash of the Stars je za námi a o některých zápasech se i po několika dnech hlasitě mluví. Jedním z těch nejsledovanějších pak byla bitka mezi profesionálním zápasníkem Tadeášem „Mawarem“ Růžičkou a nenáviděným influencerem Tadeášem Veselým, který lidi štve svým chováním. A patřil mezi ně i Mawar, který chtěl Veselému v kleci doručit zaslouženou karmu a doslova ho zničit. Pozici favorita pak potvrdil s naprostým přehledem, amatéra zasypával jednou ránou za druhou a nakonec vyhrál už v prvním kole poté, co si Veselý přivodil zranění.

Výhra a zasloužené ovace publika ovšem nebylo to jediné, co Mawara zahřálo u srdíčka. V rozhovoru na youtuberském kanále zápasníka a trenéra Willa Cao totiž prozradil, že si díky honoráři přišel i na solidní balík peněz. Přesnou částku sice neřekl, jednalo se však údajně o sumu přesahující 300 tisíc korun. Zároveň si ovšem cení aktuální popularity a možností, jež mu tato výhra dala. „Není to to jediné, proč zdůrazňuji kvality organizace. Peníze za zápas samozřejmě zahřejí, ale to okolo toho? Ta čísla a sponzoři? Teď si budu moct říkat úplně co chci. Zase jsem na vlně,“ říká Mawar.

Zápasník aktuálně chválí organizaci Clash of the Stars, kudy chodí, a z lidí, kteří ho hejtují za to, že coby profík přešel pod křídla bizarních zápasů, si nic nedělá. Ví totiž, že v dnešní době jde zejména o popularitu a sledovanost na sociálních sítích, díky nimž má peníze i další případně spolupráce. A to mu Clash of the Stars splnilo na jedničku. „Rok 2023 se prostě rovná čísla na Instagramu a sociálních sítích. Taková je dnešní doba a patří to k tomu, takže jsem šťastný. Čísla rovná se peníze,“ dodává.

Vysvětluje pak, že Tadeáše nikdy nebral jako reálného soupeře či sportovce a chtěl ho vycukat alespoň do druhého kola. I tak je s výsledkem i díky neskutečné atmosféře a podpoře publika nad míru spokojený. Celá kapitola s Veselým je pak pro něj nadobro u konce. „Nebudu ho dál špinit, skončilo to. Nestačil jsem ho dosypat, ale čekal jsem, že si nějak podobně klekne. Chtěl jsem ho postupně rozpracovat, aby ve druhém kole chcípl na kondici, protože on neví, co sport znamená,“ dodává Mawar.

Sdílejte článek
Štítky peníze Instagram plat Clash of the Stars Tadeáš Veselý Tadeáš Růžička Mawar

Přečtěte si také