Showbyznys

13. června 2023 17:51

redakce Prima Lajk

Šéf Clash of the Stars randí se známou influencerkou. Sexy zrzka má za sebou zápas i líbačku s kráskou z OnlyFans

Profesionální zápasník MMA a tvůrce populární organizace Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy slaví jeden úspěch za druhým. A nedávno se navíc pochlubil novou půvabnou přítelkyní, kterou budou fanoušci bizarních zápasů velmi dobře znát.

Dalo by se říct, že čeho se Tomáš Linh Le Sy v poslední době dotkne, to se promění ve zlato. Má za sebou úspěšnou MMA kariéru a coby promotér a jeden z tvůrců organizace Clash of the Stars má za sebou jeden z největších životních úspěchů. Z bizarních zápasů internetových postaviček se stal doslova fenomén a poslední galavečer, jenž se konal minulou sobotu, se stal velmi sledovanou událostí, která bořila jejich dosavadní rekordy v počtu diváků.

„Čísla tohoto posledního galavečeru byla rekordní, a to o dost. Jak čísla na sociálních sítích, tak pay-per-view. Takže po byznysové stránce nám to funguje taky a jsme za to moc rádi,“ řekl Le Sy. A nedaří se mu pouze v pracovním, ale i soukromém životě.

Nedávno se totiž na sociálních sítích pochlubil svou novou přítelkyní, kterou mu bude asi nejeden chlap závidět. Le Sy totiž aktuálně randí s čím dál známější influencerkou a modelkou Denisou Ryndovou, která o sobě dala výrazně vědět při čtvrtém galavečeru Clash of the Stars. Zde se zúčastnila velkého ženského zápasu, kde společně se svou kamarádkou Kristal Shine bojovala proti slovenským OnlyFans kráskám Karin Pedro a Inked Dory.

Právě s Karin má pak Denisa na kontě asi nejvirálnější moment celého Clash of the Stars, když během staredownu došlo k jejich polibku. O pikantní scénce se hojně psalo i v zahraničních médiích a šlo o internetový hit. Zdá se, že právě na Clashi přeskočila mezi Le Sym a Denisou jiskra. Influencerka pak vedle profesionálního zápasníka září a mluví o něm jako o své největší výhře. A musíme říct, že to páru opravdu sluší.

Sdílejte článek

Přečtěte si také