Virály

27. června 2023 13:14

redakce Prima Lajk

Žena po 11 letech manželství zjistila, že muž je její bratranec. Jak zareagovala?

Představte si, že po téměř jedenáctiletém manželství zjistíte, že jste si vzali svého příbuzného. Přesně to se stalo jedné ženě z amerického Colorada. Jak informaci zpracovali?

Celina Quinones (37) se s manželem Josephem (44) seznámila na halloweenské párty a téměř okamžitě mezi nimi přeskočila jiskra. Následovalo rande, ze kterého se vyvinul láskyplný vztah. Po několika měsících se vzali a měli spolu tři děti. Jenomže po deseti letech manželství přišla nečekaná zpráva. Celina si totiž hledala nějaké informace o předcích a zjistila, že si vzala za muže svého vzdáleného bratrance.

„Nechali jsme si udělat test DNA a tam jsme to zjistili. Bylo mi z toho špatně. V hlavě mi běžela myšlenka, že bychom se měli rozvést,“ popsala Celina své prvotní pocity po šokujícím zjištění. Ačkoliv prý na začátku uvažovala o zrušení manželského svazku, nakonec jí rozhodnutí změnila myšlenka na děti. Nechtěla jim zničit rodinu a rozhodla se v manželství zůstat. „Došli jsme už tak daleko a řekli jsme si, že spolu budeme, dokud nás smrt nerozdělí, takže kvůli něčemu takového neodejdu,“ doplnil Joseph, který svou manželku nehodlal opustit.

Pár se svůj příběh rozhodl sdílet na TikToku, kde se jejich video stalo okamžitě hitem. Spousty komentářů bylo negativních, ale z hejtrů si dvojice nic nedělá. Naopak je jejich vztah ještě silnější. „Zjistili jsme to téměř po jedenácti letech a třech dětech. To není něco, co jen tak rozbiješ a odejdeš od toho,“ dodal na závěr Joseph.

@realestatemommaz

Inside Edition Interview. I figured i will keep a keepsake of all the interviews, articals on here kinda like what i do with photos on facebook lol

♬ original sound - Cel

Sdílejte článek
Štítky manželství bratranec sestřenice Celina Quinones Joseph Quinones incest

Přečtěte si také