Virály

5. května 2023 14:37

redakce Prima Lajk

Žena se pokusila zesměšnit muže, co vedle ní cvičil v posilovně. Kvůli kritice si smazala TikTok

Tiktokerka sdílela video muže, který se jí údajně pokoušel balit v posilovně. Kvůli kritice si nakonec smazala účet na TikToku.

Další týden, další zbytečná a hloupá kontroverze z posilky. V poslední době se stalo docela běžné, že si lidé – zejména dívky – natáčejí cizí muže v posilovnách a fitkách, aby je následně tahaly a obviňovaly na sociálních sítích z obtěžování, stalkingu nebo jiných věcí, které se mohly, ale taky nemusely vůbec stát.

V případě jisté tiktokerky @emily_siero jsme pak byli svědky obyčejného případu, kdy si neznámý týpek v posilce vzal medicinbal, se kterým zády k ní začal hádat o zeď. Normální, že? Jenže tiktokerka se z toho pokusila udělat aféru, načež se dočkala akorát kritiky a posměšků, že je zcela mimo.

Video o ní později natočil i slavný influencer Joey Swoll, který vypadá, že má tak metr a půl dlouhé čelo, v němž de facto zopakoval, jak nesmyslné tohle natáčení cizích lidí ve fitku je, a že doufá, že proti tomu jednotlivá zařízení co nejdřív začnou zavádět nějaká opatření. Tiktokerka každopádně záhy nato čelila už takové ostudě, že si raději smazala celý TikTok. Přitom by stačilo, aby si každý všímal sám sebe, a když už dojde opravdu k obtěžování či problému, tak situaci řešil přímo na místě s manažerem nebo třeba rovnou s policií.

Sdílejte článek
Štítky TikTok posilovna kontroverze TikToker tiktokerka Joey Swoll

Přečtěte si také