Známá youtuberka je podruhé těhotná. Radostnou zprávu oznámila na dojemných záběrech

Oblíbená youtuberka ze známého sesterského dua se aktuálně ve velkém věnuje svému rodinnému štěstí. A to bude brzy dokonce dvojnásobné.

Nicole a Lucie jsou sestry, které už několik let tvoří oblíbené youtuberské duo A Cup of Style a na sociálních sítích už patří takřka mezi veteránky. V posledních letech se ovšem nevěnují pouze svým internetovým aktivitám, ale také čím dál více se rozšiřující rodince. Lucie Gránová už společně se svým manželem vychovává dvě ratolesti a pozadu nezůstává ani její mladší sestra Nicole. Ta se svým manželem Pierem Sestakem přivítala před dvěma lety na světě syna Vincenta. A ten se brzy dočká sourozence.

Ano, stejně jako ségra Lucka i youtuberka Nicole se brzy stane dvojnásobnou maminkou. Radostnou novinu pak na Instagramu sdělila v dojemném videu, na němž dvouletý syn dává pusu jejímu bříšku a evidentně se těší na bratříčka či sestřičku. Informaci o pohlaví ani v jakém se nachází měsíci či kdy by mělo děťátko přijít na svět zatím Nicole nesdělila. Dá se však očekávat, že youtuberka, která se svými fanynkami ráda sdílí ve videích svůj rodinný život, brzy odpoví na všechny všetečné dotazy. Prozatím pouze poděkovala za milé gratulace, kterých samozřejmě dostala nespočet. A my se ke gratulacím přidáváme.

Sdílejte článek

Přečtěte si také