Zvrat v případu agresivního rappera. Leo Beránek z vězení propuštěn nebude

Kontroverzní rapper Leo Beránek (33) počítal s tím, že se brzy podívá na svobodu. Jenže všechno je jinak, Beránek v kriminále dál zůstane. Důvod popsal jeho tatínek Leo Beránek starší.

Už se těšil na svobodu a měl velké plány. Mimo jiné chtěl navázat na hudební činnost. Jenže pobyt v base bude Beránkovi prodloužen. Důvod? Beránek stráví ve vězení další rok, protože za mříže propašoval mobilní telefon, na který dokonce točil klip k songu Kluci z basy. Informace potvrdil jeho otec.

„Ten trest je strašně přísný, navíc Leo za ten telefon pyká už potřetí,“ uvedl Beránkův otec pro web expres.cz. „Za mě je to strašně přísný trest. Byl za to samé potrestán de facto třikrát, nejprve ho převezli do jedné z nejhorších věznic, pak dostal třicet dní na samotce a teď ještě další rok nášup,“ postěžoval si starý Beránek, který ještě nedávno zářil s partnerkou v Karlových Varech při návštěvě filmového festivalu.

Leo Beránek na sebe poprvé výrazně upozornil v reality show Hotel Paradise. Pak se zkoušel prosadit jako rapper. Za napadení člověka ale šel na rok do vězení. Po návratu z basy se oženil a narodila se mu dcera. Jenže dál měl sklony k agresivitě. K dalšímu napadením došlo v roce 2018, za toto chování ho soud poslal za mříže na 6 let.

Potíže mají i další influenceři:

Sdílejte článek
Štítky Karlovy Vary věznice rapper Leo Beránek rap kriminálník

Přečtěte si také