Youtubeři

17. srpna 2023 09:04

Josef Šťastna

Hříšná Kafuu se zamilovala do striptéra. Hrozně žárlím, říká kráska, která se živí tělem

Nestydatá kráska Anna Hamannová, která řádí na internetu pod přezdívkou Kafuu, je zamilovaná. Slečna, která zkoušela své štěstí utajit, chodí s mužem, který se živí vlastním tělem. Není divu, že Kafuu na svého kluka hodně žárlí.

Bývalá partnerka Adama Kajumiho umí velmi dobře pracovat se svými fanoušky a domácí štěstí jim odhaluje po kouskách. Nejdříve naznačila, že někoho má, pak doplnila, že mladík se živí jako striptér, ale jméno prozradit nechtěla.

Redakce webu expres.cz ale vypátrala, že srdce a tělo mladičké influencerky, která je hodně aktivní také na OnlyFans, získal striptér z taneční skupiny Men4Queen Martin Černý. Muž, který se nebojí ukázat odhalené tělo, měl Kafuu zkontaktovat právě na sociálních sítích.

Kafuu umí žárlit

„Jsou spíše jako taneční skupina, i když je tam erotika. Já jsem hrozně žárlivá, samozřejmě, že když je na jejich show slečna, která sedí na židli a on se kolem ní kroutí, a já na to koukám, tak žárlím. Na druhou stranu já mám podobnou profesi, i když to není kontaktní. Vidím na něm, že ho to baví, a podporuji ho v tom,“ nechala se slyšet Anna v podcastu Tělo na tělo, který vede modelka Natálka Kočendová. Také dodala, že si umí představit, že by s partnerem měli společný účet na OnlyFans. Na to, aby ukazovali nahotu a eroticky jako pár, jsou spolu prý krátce. Ale co není dnes, může nastat v budoucnosti.

Hammanová umí peníze vydělávat

Anna Hamannová dokázala ze značky Kafuu vytvořit kult, který zajímá nejen muže. Je jí 21 let a má příjmy, které jí může závidět každý obyčejný smrtelník.

V rozhovoru pro eXtra.cz mladá rebelka přiznala, že dosahuje na podobné výdělky jako její kolegyně Xholakys (vlastním jménem) Valérie Holáková. Ta si podle svého tvrzení přijde každý měsíc na částku kolem tří milionů korun. Většinu příjmu tvoří zisk ze sítě OnlyFans.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Influencer Renato Salerno promluvil o módě:

Sdílejte článek
Štítky Martin Černý OnlyFans striptýz Adam Kajumi xHolakys Anna Hamannová Kafuu

Přečtěte si také