Clash of the Stars má další skandál. Zápasník Bukys měl být odsouzen za sex s nezletilou

Organizaci Clash of the Stars stíhá jeden skandál za druhým. Hned několik lidí zápasících pod touto organizací stíhá za nevhodné chování policie. Další skandál má na krku také Lukáš Bukovaz alias Bukys, jenž se údajně dostal do problémů se zákonem kvůli sexu s nezletilou.

Organizace Clash of the Stars cílí na mladé publikum a přináší bizarní zápasy influencerů i zajímavých postaviček mimo svět sociálních sítí. Právě díky tomu tato organizace válcuje trh a v minulém roce udělala obrovský progres. V současné době však řeší jeden problém za druhým.

Čtěte také: Zápas s Novotným v ohrožení: Bejr kvůli hajlující Gelnarové nechce mít s Clashem nic společného

Již 7. září se má odehrát další zápas Clash of the Stars, který se uskuteční v pražské Sportovní hale Fortuna. Fanoušci bojových sportů se těší hned na několik zápasů, kdy jednoho z nich se měl účastnit také bijec Lukáš Bukovaz, známý pod přezdívkou Bukys.

Ten se do povědomí veřejnosti dostal, když na minulém galavečeru Clashe v Ostravě požádal svou partnerku o ruku. Ta ho následně odmítla a dokonce nařkla z nevěry. O události poté informovala také zahraniční média.

Bukys má v Clashi kvůli údajnému sexu s nezletilou utrum

Bukys se měl nyní utkat se svým rivalem Michaelem Frolíkem, ale dle informací webu Expres.cz, který kontaktoval organizaci kvůli zmiňovanému zápasu, z něj však nic nebude. „Bukys byl odsouzen a jeho zápas je zrušený. V Clashi se už neobjeví,“ uvedlo vedení organizace.

Dle zmiňovaného webu měl bojovník navázat intimní poměr s dívkou, které nebylo ještě patnáct let a její matka Lukáše Bukovaze nahlásila. „Byl odsouzený a dostal za to podmínku. Stalo se to zhruba před dvěma lety, ale lidé z Clashe se to dozvěděli až teď,“ uvedl zdroj Expresu.

Organizace Clash of the Stars řeší v poslední době neustálé problémy se zápasníky:


Přečtěte si také