Issa se spojil s ženou, která měla zachraňovat Charlotte od drog. Binias zuří a chce ukázat špínu

KVIFF: Issa a Štiková ve Varech

Sámer Issa ve středu večer oslavil své devětatřicáté narozeniny ve velkém stylu. Party se konala v podniku Moniky Zolotarev, která se ještě před nedávnem objevovala po boku Sámerovi kamarádky Charlotte Štikové. Přátelství Issy a Zolotarev hnulo se žlučí Monice Binias. Ta se k jejich kamarádství ostře vyjádřila na sociální síti a varovala, že v pátek odhalí pravdu o Zolotarev, která měla mučit její mladší dceru. Sámerovi pak vzkázala, že ho dožene karma.

Monika Binias se tentokrát ve svých instagramových příbězích obula do zpěváka Sámera Issy. Ten ve středu v centru Prahy slavil narozeniny v podniku Moniky Zolotarev, ženy, která obvinila Charlotte Štikovou z krádeže a podala na ni trestní oznámení.

Sámer Issa si oslavu patřičně užíval, fotografům hodně pózoval po boku majitelky květinářství, kde Charlotte pracovala, a dokonce pak v pozdních hodinách zapózoval i bez trika.

Binias vyhrožuje Sámerovi

Na přátelství Sámera Issy a Moniky Zolotarev má námitky matka Charlotte, Monika Binias, která přitom v minulosti byla na seznamu hostů na oslavě zpěvákových narozenin.

Binias tvrdí, že Monika Zolotarev mučila její mladší dceru Charlotte a ve svém podcastu se v pátek chystá zveřejnit, jak sama uvedla, šokující odhalení. O formě otroctví, kterým si Charlotte prošla, hovořila ve svém podcastu také Ornella Koktová.

Právě informace, které Binias hodlá vypustit, mohou prý zničit nejen Zolotarev ale i Sámera Issu. „Karma křiváku, společenská sebevražda. Zítra se všichni dozví, kdo je osoba, která mučila Charlott a ty se s ní kamarádíš,“ napsala Monika Binias ve svém instagramovém příběhu, ve kterém přesdílela fotografie z oslavy Sámera.

„Opravdu sis posral celý svůj život,“ upozornila matka Ornelly Koktové. „Všichni se zítra dozví, kam až si klesnul,“ vzkázala Sámerovi rozhořčená Binias.

Co přesně plánuje Binias zveřejnit, se dozvíme během pátečního dne.

Podívejte se také na rozhovor, ve kterém Charlotte tvrdila, že drogy nebere:

Sdílejte článek
Štítky oslava narozeniny sociální síť Ornella Koktová Monika Štiková výhružka Charlotte Štiková Monika Binias Sámer Issa Monika Zolotarev společenská sebevražda

Přečtěte si také