Showbyznys

14. února 2024 11:29

Josef Šťastna

Karlos na tom není finančně dobře, sdělil Patrik Kincl. Vémola se mu musel omluvit

Dva nesmiřitelní soupeři v MMA Karlos Vémola (38) a Patrik Kincl (34) si nic nedarují také mimo klec. Kincl nyní zveřejnil, že Vémola se mu musel omluvit. Zároveň Kincl vysvětlil, proč po Vémolovi nechce finanční odškodné.

Kdysi dávno bývali kamarády, ale dnes mezi nimi vládne obrovská rivalita a nic si nedarují. V květnu 2023 v důležitém zápase dokázal Kincl svého soupeře porazit na body a nyní si připsal další vítězství mimo Oktagon.

Patrik Kincl vedl s Vémolou soudní spor a nyní se raduje z úspěchu. Dokonce na svém instagramovém profilu zveřejnil celé znění omluvy. Zároveň si Kincl do Vémoly nezapomněl rýpnout kvůli finanční situaci. „Přes svého advokáta vzkázal, že na tom není finančně dobře, takže jsem upustil od finančního odškodnění,“ sdělil fanouškům Kincl.

Spor mezi Vémolou a Kinclem vznikl kvůli malé zoo

V roce 2022 do Karlosova domu přišli celníci, kteří vyšetřovali dovoz a chov jeho exotických zvířat. Vémola začal spekulovat, kdo kontrolu do Vémolandu poslal.

„Šlo o účelové udání od kamaráda Patrika Kincla, což jen potvrzuje, jak moc se mě před tím zápasem bál. Ti ubožáci to naplánovali přesně tak, abych to musel řešit těsně před zápasem, to ale ještě nevěděli, že vážně onemocním a zápas nebude,“ nechal se slyšet Vémola. Později tvrdil, že tím kamarádem rozhodně ironicky nemyslel Kincla, jak mnozí předpokládali, ale mělo podle Vémoly jít o člověka, který je kamarádem Patrika Kincla.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kincl zdevastoval Vémolovi obličej. Ten mu nepodal ruku a odjel rovnou do nemocnice

Kincl se ale proti tomuto tvrzení ohradil, že už toho má dost. Rázně popřel, že by měl cokoliv společného s kontrolou ve Vémolandu. „Je to ještě větší kok*t, než jsem si myslel. Já myslím, že Karel Vémola by se měl už z toho svého snu probudit, vzpamatovat se, stoprocentně jsem žádné udání neposlal,“ reagoval tehdy hodně podrážděný Kincl.

V omluvě, na kterou mimo jiné upozornil web expres.cz, pak Vémola potvrdil, že neměl na mysli přímo Kincla, ale mluvil o jeho kamarádovi Patrikovi P. Po omluvě by měl být celý spor mezi dvěma bijci uzavřen.

Podívejte se na rozhovor s Patrikem Kinclem:

Sdílejte článek
Štítky omluva MMA Karlos Vémola Oktagon MMA Patrik Kincl

Přečtěte si také