Showbyznys

13. února 2024 11:39

Josef Šťastna

Jarda Kotlár promluvil o životě za mřížemi: Jsem legenda, v létě budu venku z basy

Kontroverzní zápasník Jaroslav Kotlár tráví nucenou „dovolenou“ za mřížemi, ale to mu nebrání v tom, aby rozdával rozhovory novinářům. Nyní prozradil, jak si v kriminále vydobyl respekt i to, kdy by se měl objevit zpět na svobodě.

Jaroslav Kotlár ještě na podzim stihl zápas s influencerem Markem Datlem Valáškem a pak už ho čekala cesta za mříže. V base momentálně přemýšlí o tom, zda by nebylo lepší platit včas alimenty na svých šest dětí. Jarda je ale přesvědčený, že kriminál mu mentálně pomůže a on se zpět na svobodu vrátí jako lepší člověk.

„Pokud vše půjde dobře, tak bych se v červnu nebo v červenci mohl dostat domů. Pak by mne všichni mohli vidět zápasit v Clashi, budu také nahrávat dvě alba, na kterých budu pracovat. Bude tam plno nových písniček,“ svěřil se Kotlár pro web expres.cz, který se zápasníkem udělal rozhovor.

Za mřížemi si Jarda Kotlár rychle sjednal respekt

Jarda také promluvil o tom, že bylo nutné, aby si za mřížemi zjednal respekt. Snaží se ale nezapojovat do konfliktů s vězni, kteří jsou na drogách. „Tady není nikdo, kdo by na mě nastoupil. Všichni pocítili, že se mi tu nikdo nemůže rovnat. Každý mě tu zná, uznávají mě a mají mě rádi jako bojovníka. Jsem slavná osobnost, říkají mi, že jsem legenda. Mají ze mě respekt a to je dobře,“ uvedl Kotlár k pobytu v Rapoticích.

„Zvládám to dobře a cvičím tady. Mám tu kluky, co mě podporují, udělal jsem si dobrý kolektiv. Kolem je ale hodně lidí, co jsou na něčem závislí a to je pro mě motivace, abych nic nedělal a byl v klidu,“ dodal muž, který je v romské komunitě považovaný za eso.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hvězda Clash of the Stars se ozvala z basy. Kotlár ve vězení povýšil a chce ven

Až se dostane ven z basy, tak se chce co nejdříve vrátit do klece. Pod hlavičkou organizace Clash of the Stars by si rád zopakoval zápas s Markem Valáškem. Datla se prý naučil respektovat a odveta by pro něj byla ctí. Kotlár ale pomrkává také po Bendovi. „Já se chci k Bendovi propracovat, mám s ním nevyřízené účty. Vycházíme spolu dobře a vzájemně se respektujeme, ale jeho výhra nade mnou byla kontroverzní. Rozhodčí mě nechal škrtit 4 vteřiny po gongu,“ dodal pro expres.cz s tím, že ve vězení na sobě maká a vrátí se v dobré formě.

Kotlár promluvil o Vémolovi:

Sdílejte článek
Štítky léto věznice MMA Clash of the Stars kriminálník Jaroslav Kotlár

Přečtěte si také