Showbyznys

2. února 2024 11:33

Josef Šťastna

Hvězda Clash of the Stars se ozvala z basy. Kotlár ve vězení povýšil a chce ven

Jaroslav Kotlár reaguje na Vémolův vtípek

Kontroverzní zápasník Jaroslav Kotlár sedí ve vězení a přemýšlí o svém životě. Věří, že až se dostane ven z basy, tak ho čeká další zápas pod hlavičkou organizace Clash of the Stars. Kotlár nyní popsal, jak se ve výkonu trestu má.

Jaroslav Kotlár si ještě na konci října stihl užít zápas s influencerem Markem Datlem Valáškem a pak už ho čekala cesta za mříže. Do vězení se dostal kvůli tomu, že neplatil alimenty na svých šest dětí. Kotlár tvrdí, že dnes je už poučen a slíbil, že se z kriminálu vrátí jako lepší člověk.

„Budeme tam kouřit banány. Ne, sranda. Já mám rád srandu. Jsem člověk, který si na srandě ujíždí. Člověk se nesmí trápit a plakat, i když to na něj dolehne, protože máme děti a ženy a ty, které milujeme. Je to tak, ale jsme silní. Musíme se smát a rozdávat kolem sebe hodně lásky. To nás dělá silnějšími,“ uvedl Kotlár na TV Barrandov, když se do výkonu trestu chystal.

Jaroslav Kotlár ve vězení povýšil

Na začátku února se Kotlár trochu překvapivě ozval přímo z vězení. Fanoušci spekulují, zda se pokoutně dostal k mobilnímu telefonu, nebo svůj vzkaz pro fanoušky a vedení Clash of the Stars poslal ven z basy přes nějakou návštěvu.

„Chci, abyste všichni věděli, že jsem tady v Rapoticích povýšil a dostal se na pozici barákovýho. To znamená, že mám na starost celý oddíl, tedy 66 muklů. Každý den pětkrát denně je musím zařvat při sčítání, ať stojí v řadě. A když přijde vedení do věznice, tak mu sdělím, na jaké cimře zůstal ležící vězeň. Potom mám na starosti rajony, rozdávám úklidy záchodů a koupelen,“ uvedl na Facebooku Kotlár, který se netají tím, že po odsezení třetiny trestu bude chtít požádat o předčasné propuštění. Fanouškům také vzkázal, že pro ně chystá merch a že kdyby mu chtěl někdo na účet poslat nějakou částku jako podporu, tak se rozhodně bránit nebude.

Jaroslav Kotlár zároveň fanoušky navnadil, že v kriminále každý den maká na své fyzické kondici a vrátí se ve skvělé formě. Kotlár slíbil, že po propuštění si půjde pro velká vítězství. Příštím soupeřem by měl být svalovec Rendys Blahovský. Oba borci by si to měli rozdat v kleci o rozměrech 3 × 3 metry.

„Zdravím, Jardo. A zdravím také všechny fanoušky Clash of the Stars. Jardo, musím říct, že máš opravdu koule, že jsi moji výzvu přijal, ale těším se na to. Jdu s tebou do klece strachu, kde jsi jako ryba ve vodě, ale až schytáš tyhle granáty, tak budeš litovat, že jsi tam se mnou. Největší granáty v Clash of the Stars,“ vzkázal Rendys, který si ale bude muset na zápas s Kotlárem počkat.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí hvězda UFC Jiří Procházka

Sám Kotlár přesně neuvedl, na jak dlouho do výkonu trestu míří. Je také otázkou, zda šlo opravdu pouze o neplacení alimentů. Pokud ano, mohl by být za pár měsíců na svobodě. Je tedy možné, že zápas s Rendysem by se stihl uskutečnit ještě letos.

Podívejte se také na zápas mezi Sokupem a Bejrem:

Sdílejte článek
Štítky vězení MMA alimenty zápas Marek Valášek Clash of the Stars kriminálník Jaroslav Kotlár

Přečtěte si také