Showbyznys

6. července 2023 12:45

Ondřej Němec

Kotlár drsně reagoval na Vémolovu výzvu k zápasu. Měli by to brát jako poctu, tvrdí Karlos

Jaroslav Kotlár reaguje na Vémolův vtípek

Byl to jen nevinný vtípek na narozeninové oslavě, ale ne každý to vzal s nadsázkou. Karlos Vémola během párty ve Vémolandu zažertoval ohledně svého hosta Tomáše Linh Le Syho, tedy šéfa organizace Clash of the Stars. Populární bojovník totiž řekl, že by si rád před sportovním důchodem přivydělal, a tak by se klidně naráz postavil celému klanu Kotlárů. Ti už stihli reagovat a mluví o „rodinném zájezdu“. A co na to Terminátor?

Slavil 38. osmé narozeniny obklopen desítkami přátel, a tak se dobře bavil. Karlos Vémola si během párty tropil neustále z něčeho žerty, nejčastěji ze sebe. V jednu chvíli tak do kamery CNN Prima NEWS pronesl, co řešil s šéfem Clash of the Stars Tomášem Linh Le Sym: „Říkal jsem mu, že když se blíží ten důchod, že si potřebuju vydělat, tak ať mi dá milion za každého Kotlára. Nastoupím proti všem. A ať je jich co nejvíc, abych si něco vydělal. Ať jich je v kleci alespoň osm,“ vtipkoval bijec.

Na tento vtípek už stihli reagovat oba zástupci rodiny Kotlárových, kteří se už v kleci pod značkou Clash of the Stars představili.

Kotlárů je 20 autobusů

„Řekls tam, že bys nastoupil proti celému rodu Kotlárů. Uvědomuješ si vůbec, co říkáš? Však nás je dvacet autobusů. (směje se) Chceš si vydělat na důchod, jsi starší člověk, jo. Chceš si vydělat na důchod, abys byl v klidu. V pohodě. Já to chápu, chceš si něco koupit. Respektuji to. Chceš milion za Kotlára?! Já si myslím, že bych na tebe stačil sám, hele,“ ozval se jako první Jaroslav, známý pod přezdívkou Security. „Uvědom si, co říkáš, když piješ, a pozor na slova. Protože už jsi starší člověk a už taky nejsi mladej. Víš, jak,“

Nedlouho poté reagoval i Diego: „Valím oči, jakože jdeme proti sobě. Já si tě vážím jako sportovce MMA. Oktagon a to všechno. Klobouk dolů před tebou. Ty chceš za nás milion korun, tak já bych taky pod milion nešel… Takže jestli chceš a Jarda. My s Jardou do toho půjdeme a uděláme show. Vyděláme si teda na ty důchody.“

Sranda podle Vémoly

Téma Vémola vs. Kotlárův klan hned vzbudilo veliký ohlas. Až se tomu sám šampion polotěžké váhy Oktagonu divil. „Tak co k tomu říct? Bylo to něco, co jsem řekl v zápalu srandy na oslavě, kdy promotér Tomáš Le Sy popíjel a přitom jsme se bavili. Tak jsem mu říkal, že si potřebuju vydělat, protože už jsem důchodce, ať mi za to dají co nejvíc peněž. Mohlo mě teda napadnout, že se toho Kotlárovic rodina chytne,“ komentuje pro Prima Lajk situaci s pobavením Vémola.

„Asi bych jim k tomu řekl, že pokud s nimi chce zápasit někdo jako já – i když ve skutečnosti nechce – tak by to neměli brát jako disrespekt nebo navážení se do rodiny. To vůbec. Naopak by to měli vnímat jako pochvalu, jako poctu, že jsem vůbec řekl, že s nimi zápasit budu. Já bych to na jejich místě jako disrespekt nebral. O to víc mě mrzí, že jsem někde četl narážky, že prý jsem rasista, že se otáčím proti Romům,“ podivuje se bojovník.

„To mě na tom mrzí nejvíc, protože jeden z mých nejlepších kamarádů Alexandr Cverna je Rom a byl také na oslavě mých narozenin. Navíc tam zpívala i slavná romská kapela Romstar Vyškov. Takže si myslím, že do nějakého rasisty mám já ze všech rozhodně nejdál,“ konstatuje Vémola vážně.

Nicméně celou situaci bere Terminátor pořád hlavně s humorem. „A kdo ví, třeba to doopravdy dopadne. Prý dvacet autobusů Kotlárů… A na to se mě ptal Le Sy, jestli je chci všechny najednou anebo po jednom, tak se třeba ještě domluvíme,“ usmívá se. „Hlavně bych chtěl zdůraznit, že jsem nikoho nechtěl pohoršit, že jsem nikoho nechtěl urazit a vlastně… Určitý respekt si ode mě Kotlárové zaslouží. Protože na to, že jejich tréninky spočívají především v trénování v kebabshopu, tak je fanoušci uznávají jako sportovce. Když jsem byl v O2 universum, tak jim fandili jako opravdovým zasloužilým sportovcům, i když to, co dělají, se sportem nemá vůbec nic společného,“ říká Vémola s pobavením a považuje tím celou věc už za uzavřenou.

„Hlavně žádný hejt, žádný disrespekt, žádné další trash talky. Byla to sranda na oslavě a tím bych to uzavřel. Alespoň do té doby, než Le Sy přijde a – show me the money – milion za Kotlára!“ dodává Vémola s nadsázkou. Souboj Vémola vs. Kotlárův klan tak zatím rozhodně není na obzoru. Terminátora čeká 29. července zápas na pražské Štvanici, pak obhajoba titulu polotěžké divize a nakonec snad i odveta se slovenským rivalem Attilou Véghem.

Sdílejte článek
Štítky Karlos Vémola zápas Clash of the Stars Diego Kotlar Jaroslav Kotlár

Přečtěte si také