Showbyznys

3. července 2023 16:12

Ondřej Němec

Vémola v Clash of the Stars? Karlos si to chce rozdat s klanem Kotlárů. Ať jich je co nejvíc, vtipkuje

Přátelé Karlose Vémoly prozradili, zda věří v jeho ohlášený konec kariéry

Ve Vémolandu bylo v sobotu pořádně veselo, MMA bijec totiž slavil 38. narozeniny. Mezi hosty nechyběl ani promotér Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy, jemuž si Karlos Vémola řekl o zápas. A s kým by se chtěl v kleci popasovat? S celým rodem Kotlárů.

Nedlouho po prohře s Patrikem Kinclem ohlásil Karlos Vémola, že už má plán na ukončení kariéry. Dá si prý ještě tři zápasy, s tím že ten poslední bude se slovenským rivalem Attilou Véghem, a půjde do důchodu. To samé tvrdil i na oslavě svých 38. narozenin.

Na párty ve Vémoladnu nechyběl ani Tomáš Linh Le Sy, šéf Clash of the Stars, který nabídl svůj názor na Terminátorův ohlášený odchod do důchodu. „Zatím není důvod nevěřit tomu, co Karlos řekne. Takže pokud to tak cítí a vidí, tak to tak asi bude. Mě to bude samozřejmě mrzet. A myslím, že nejenom mě, spoustu lidí. Ale pokud on cítí, že je správný moment, tak mu držím palce i v konci kariéry,“ uvedl Le Sy s tím, že místo v jeho organizaci by se pro slavného bojovníka určitě našlo.

„Uvidíme, jestli by měl zájem. Karlos mi ale nedávno ve zprávě ze srandy navrhl, že by nastoupil proti celému rodu Kotlárů. Takže třeba něco takového možná v budoucnu…“ Z rodiny Kotlárových už pod značkou Clash of the Stars nastoupili dva zástupci – Jaroslav a Diego. Slova promotéra potvrdil sám Vémola. „Říkal jsem mu, že když se blíží ten důchod, že si potřebuju vydělat, tak ať mi dá milion za každého Kotlára. Nastoupím proti všem. A ať je jich co nejvíc, abych si něco vydělal. Ať jich je v kleci alespoň osm,“ vtipkoval bojovník.

Sdílejte článek
Štítky výzva narozeniny klec Karlos Vémola Attila Végh slavnost Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy Diego Kotlar Jaroslav Kotlár

Přečtěte si také