Kuriozity

26. července 2024 14:23

Michaela Vlčková

Kateřina Brožová poslala mladého influencera na vojnu. Radil lidem, jak nemít druhou bradu

Herečka Kateřina Brožová (56) se na sociální síti opřela do mladého influencera, který poradil svým fanouškům cvik proti druhé bradě. Brožová mu vzkázala, že by měl jít na vojnu, aby ve svém věku neřešil podbradek.

Na sociální síti Instagram sleduje Lukáše Frydrycha téměř dvacet tisíc fanoušků. Před nedávnem mladý influencer, který je známý i na platformě TikTok, sdílel na sociální síti Instagram video, v němž sledujícím odhalil trik, který když budou každý den dělat, předejdou dvojité bradě.

Cvik, který mladý influencer ukázal, řada fanoušků ocenila. Ovšem herečka Kateřina Brožová si nemyslí, že by to bylo nějak užitečné. Mladíka poslala na vojnu.

„Jdi na vojnu chlapče a nemusíš ve svém věku řešit bradu,“ vzkázala mu herečka, která je sama matkou dospívající dcery.

Čtěte také: Dívka skončila školu v 16 letech, aby se mohla věnovat kariéře influencerky

Komentář se moc nelíbil mamince známého tiktokera, která s odpovědí Brožové dlouho neotálela. „Paní Brožová, jak to myslíte?“ dotázala se Monika Frydrychová. „Kdybyste měla syna, líbilo by se vám číst tuto narážku od člověka, který se pohybuje v médiích a prezentuje se jako čistá bytost? Dělá můj syn něco tak špatného?,“ pokračovala. Brožová starostlivé Frydrychové zatím nic neodepsala.

Mohlo by vás zajímat: Leoš Mareš prozradil, kolik lidí chtělo slyšet Bagárovou. Neprodalo se ani 5000 lístků

Sdílejte článek

Přečtěte si také