Showbyznys

25. září 2023 19:59

Josef Šťastna

Kazma peníze těžce nemocnému chlapci zatím nedá. Existuje vůbec ten milion, ptají se lidé

Kazma vyhlásil poslední možnost otevřít trezor s milionem dolarů

Hra o milion dolarů skončila. Trezor nikdo nedokázal otevřít. Část Kazmových fanoušků ho prosí, ať peníze věnuje nemocnému Martínkovi. Kazmovi se do toho zatím moc nechce. Další lidé spekulují, zda vůbec byla reálná šance výhru získat. Nebo se jedná o další Kazmovu mystifikaci? Jak tohle dopadne?

Kamil Bartošek zvaný Kazma dokázal na svůj film ONEMANSHOW: The Movie do kina přilákat velké množství lidí, kteří ale z výrazné části nešli obdivovat umělecké dílo, ale chtěli se pokusit otevřít trezor s milionem dolarů. Nikdo to ale nedokázal a v pondělí večer byla hra ukončena.

Mezitím se v opravdové realitě odehrává jiná hra, je to hra o život a hraje ji chlapec, ke kterému byl osud velmi krutý. Martínek potřebuje lék, který má cenu 100 milionů korun. Snad celé Česko spojilo síly a na chlapce se povedlo vybrat už 80 milion. Ano, počítáte dobře. Kdyby Kazma uvolnil svůj milion dolarů, už by byl zázračný lék na stole...

Řada celebrit vyzvala Kazmu, aby ukázal, že má opravdu dobré srdce. Hodně aktivní byla například manželka hokejové legendy Jiřího Šlégra. Jak Kazma zareagoval? Peníze zatím Martínkovi nedá. Dá mu je později?

"Chci ty peníze dát lidem, nechci si je nechat, ale ještě nevím, komu je dám," řekl Kazma pro web eXtra.cz. Komu tedy peníze chce dát? To neprozradil. Slíbil, že si milion dolarů ale nenechá. Část fanoušků ale spekuluje, zda šance na výhru vůbec existovala. Není to celé nějaká habaďůra? Uvidíme zřejmě za pár dnů.

Sdílejte článek
Štítky peníze dolar charita peníze Kazma Kazmitch Česko Jiří Šlégr Kamil Bartošek ONEMANSHOW: The Movie

Přečtěte si také