Showbyznys

20. srpna 2023 10:20

Josef Šťastna

Kazma se ve filmu lísal ke Kalousové. Ponížená Maru Rosecká dělá, že jí to nevadí

Kazma odhalil trezor s miliony korun

Moderátor Kamil Bartošek, známý jako Kazma, žije svůj sen a sleduje, s jakým zájmem jeho film přijali fanoušci. Ve filmu je jedna z dějových linek věnovaná jeho bývalé partnerce Andree Kalousové. Což je situace, která je těžká pro Maru Roseckou, která s Kazmou zkouší chodit.

Moderátor Kamil Bartošek se svým filmem ONEMANSHOW: The Movie válcuje republiku a fanoušci jsou nadšení. Rozhodně více než filmová kritika. Kdo je spokojený a nadšený, je také Kazmova bývalá partnerka Andrea Kalousová. Nechceme spoilerovat, ale faktem je, že Kazma se ve filmu k odkazu Kalousové lísá jak kočka o rozehřátá kamna. Kalousová zatím tvrdí, že film neviděla, ale fanoušci, kteří na film zašli, říkají, že mladá modelka z díla vyšla opravdu pozitivně.

Kdo zažívá hodně podivné pocity, je Maru Rosecká. Ta podle webu eXtra.cz patří k ženám, které Kazmově kouzlu propadly. Fanoušci je nachytali i na romantické procházce Prahou. Právě Rosecká měla být při premiéře v centru dění, to se ale nestalo. Při uvádění filmu připomínala šedou myšku v koutě.

Podle informací eXtra.cz influencerka Marie Rosecká alias Maru věřila, že na slavnostní předpremiéře Kazma dodrží slib a po dvou letech konečně oficiálně oznámí jejich vztah. To se ale nestalo. Maru jen musela sledovat, jak Kazma na stříbrném plátně teče při vzpomínkách na Andrejku Kalousovou. Někteří fanoušci dokonce vzkazují, že takové ponížení si Rosecká nezaslouží, že není povinná snášet všechno.

Chladné vyjádření Maru Rosecké

Je ale zábavné sledovat, jak zní oficiální vyjádření Maru Rosecké k filmu. Snaží se tvářit, že o Kazmu jí nejde, že jen přišla obdivovat film. A také tvrdí, že se na filmu podílela jako tvůrkyně.

„Původně jsem se nechtěla vyjadřovat vůbec k ničemu, ale když vidím ty články, tak bych ráda napsala něco hlavně k nim. Vůbec nevím, kde novináři vzali, že jsem na předpremiéře z filmu nebyla nadšená a utekla jsem s brekem. Pravda je taková, že jsem se částečně na filmu podílela a nemohla jsem se dočkat, až ho uvidím. V titulkách zjistíte, co jsem dělala,“ podpořila Rosecká filmový projekt.

„Po promítání jsme si dali drink a odcházeli jsme na afterparty s velkým úsměvem na tváři. Takže to, že jsem z filmu nebyla vůbec nadšená, není ani trochu pravda. Celý večer jsem si hrozně užila,“ dodala Rosecká s tím, že je to nejlepší film, který kdy viděla. Tak snad má i vedle sebe nejlepšího chlapa, jakého kdy viděla...

Sdílejte článek

Přečtěte si také