Virály

16. ledna 2024 10:23

redakce Prima Lajk

Kluk s kamením si chtěl vzít život. Za všechno může láska?

Kluk s kamením je kontroverzní postava českého internetu. Proslavil se díky svému krátkému účinkování v pořadu Ano, šéfe! Vlastním jménem Ondřej Untermüller se na sociálních sítích svěřil s tím, že si chtěl vzít život. Co ho k tomu vedlo?

Kluk s kamením se několikrát proměnil také v zápasníka MMA, a to díky své účasti v Clash of the Stars. Ačkoliv v kleci nešel pro ránu daleko, v osobním životě je spíše citlivá duše. Nedávno se na svém Instagramu pochlubil novým přítelem.

Mohlo by vás zajímat: Nejsmutnější zápas Clash of the Stars?! Kluk s kamením zničil bývalého přítele Shopaholic Adel

„Já osobně se cítím úplně jinak v blízkosti mého nejbližšího člověka. Tak krásného a čistého člověka jsem dlouho nepoznal, dokáže mi říct vše upřímně. Sice můžu říct, že mě to trošku bolí, ale já jsem silný kluk,“ napsal ke společné fotografii s partnerem. V komentářích mu někteří lidé začali gratulovat a přát dvojici hodně štěstí, ale našli se i tací, kteří nešetřili kritikou a hejty.

Šikana na sociálních sítích a rvačka v klubu

S hejtry na sociálních sítích se musí Ondřej vypořádávat už nějakou dobu. „Pár lidí mi píše, abych skončil na sociálních sítích, když je to tak strašný,“ svěřil se Ondřej svým sledujícím na internetu a dodal, že vše zvládne překonat. „Já jsem silný člověk, nechci dávat šanci lidem, kteří se snaží tady o to, abych nebyl na sociálních sítích. Já chci být právě ten nejsilnější člověk, který můžu být, a nechci nikoho zklamat,“ uvedl Kluk s kamením.

Čtěte také: VIDEO: Kluk s kamením promluvil v Prostřeno! o své sexuální orientaci. Jak reagovali ostatní?

Zároveň ve stories popsal i to, z jakého důvodu se pokusil vzít si život. Před nočním klubem, kde se nacházel se svým partnerem, na něj totiž zaútočila parta mužů. Jeho přítel se ho zastal a dostal také. Poté následovala roztržka mezi partnery o tom, kdo a celou situaci mohl. Influencer si měl kvůli jejich hádce následně pokusit vzít život. V kombinaci s veřejnou šikanou a napadením toho na něj zřejmě bylo moc. „Já jsem prostě blázen, jsem člověk, který rád a hodně odpouští, on na mě sice svedl, že za to můžu já, že dostal v tom klubu, ale prostě bych mu za to odpustil, protože k němu něco cítím, je to zvláštní, takovou lásku jsem ještě nezažil,“ informoval své fanoušky Ondřej. „Mám ho hodně rád, nevím, co se se mnou děje, včera jsem měl pokus spáchání sebevraždy,“ přiznal influencer a dodal, že vše zvládne překonat. O celé situaci se rozhodl mluvit veřejně především proto, aby se to nestalo někomu dalšímu.

Kluk s kamením promuvil o nejvýznamnějším selfie a vyzval Pohlreicha na souboj:


Přečtěte si také