Youtubeři

2. července 2023 09:55

redakce Prima Lajk

Kontroverzní Kluk s kamením řádí ve Varech. Jaké slavné celebrity už dokázal ulovit?

Bizarní postavička sociálních sítí dodržela svou tradici a opět jela otravovat celebrity na slavný filmový festival. A zatím se může pochlubit prakticky stoprocentní úspěšností!

Ondřej Untermuller aka Kluk s kamením je jednou z nejbizarnějších postaviček českého internetu, který postavil svou kariéru na tom, že se kdysi jako dítě objevil v pořadu Ano, šéfe! V současnosti je ale mnoha lidmi kvůli svým kauzám nenáviděný a vysmívaný, on se i přesto pořád snaží prosadit. Mohli jsme ho tak vidět i v pořadu Prostřeno! a už se z něj stává takřka pravidelný účastník Clash of the Stars. Na Instagramu se však Ondřej rád chlubí další svou obří vášní – sbírání selfíček s celebritami. Nutno říct, že se mu s jeho koníčkem docela daří a díky své urputnosti už se dokázal vyfotit s nejednou hvězdou. A v posledních dnech si jich připsal do zásoby poměrně dost.

Tak jako každý rok, i letos totiž Kluk s kamením vyrazil do Karlových Varů, aby zde ulovil ty největší hollywoodské hvězdy a měl s nimi fotku. I když to u mnohých může vyvolat smích a jeho hobby a otravování slavných lidí nechápou, letos se zatím může pochlubit totální úspěšností. Dokázal se totiž vyfotit se všemi nejslavnějšími zahraničními hosty festivalu. V hledáčku jeho fotoaparátu tak skončil Russell Crowe, Ewan McGregor i jeho dcera Clara, herečka Patricia Clarkson i ve Varech oceněná Alicia Vikander a její manžel Michael Fassbender.

A to už je hodně solidní portfolio, za nímž ale přece jen stojí hodiny vystávání a drobného otravování. Což dokládá příhoda, jak získal podpis od Russella Crowea. „Čekali jsme na něj sedm hodin. Nejdřív jsme čekali dvě hodiny u Puppu, protože si vybíral zlaté hodinky. Tam se ale nic nepovedlo, protože pouze zamával lidem. Poté jsme čekali na to, až dojí u hotelu Thermal,“ prozradil webu Antiyoutuber.cz Kluk s kamením. Uvidíme, jak se mu bude dařit po zbytek festivalu.


Přečtěte si také