Showbyznys

27. září 2024 06:09

Michaela Vlčková

Michal Štika se obul do ženicha dcery Charlotte: Ultrasocka a ještě divně mluví

Michal Štika není ani trošku nadšený ze svatby své mladší dcery Charlotte. Na manželovi své dcery Martinovi Stefanovi nenechal nit suchou. Nazval ho ultrasockou a má velké obavy, že Martin jeho dceru nedokáže finančně zabezpečit. Stále se také nemůže přenést přes fakt, že se mu Martin před obřadem osobně nepředstavil, což je minimálně slušnost.

Bizarní svatba Charlotte Štikové a Martina Stefana pobavila nejen mnohé uživatele sociálních sítích, rozum stát zůstal i otci nevěsty, Michalovi Štikovi. Ten na veselku raději ani nedorazil, protože se chtěl vyhnout konfliktu s jeho bývalou manželkou Monikou Binias. Přestože Michal nedorazil, svatba se ani tak bez hlučného incidentu neobešla. O ten se postarala jeho ex, když se od nevěsty snažila odhánět nezvané hosty.

Co ale zarazilo Michala Štiku mnohem víc než svatba, je samotný ženich. Rozhodně se nedá říci, že by Štika byl z výběru partnera své dcery nadšený. „Vůbec se mi nelíbí, jak narychlo se Charlotte vdávala. Celé je to podivné. Ani ten frajer se mi nelíbí, je to něco strašného. Mluví divně, nepůsobí na mě dobře,“ nechal se slyšet v rozhovoru pro web eXtra.cz.

Čtěte také: Charlotte Štiková promluvila o zkažené svatbě. Odpustím, ale nezapomenu, vzkázala rodině

Manžel Charlotte je ultrasocka

Charlotte je podle jejího otce zvyklá na mnohem vyšší životní komfort, než jaký jí může nabídnout její teď už manžel, se kterým si mimochodem řekla ano po několikatýdenní známosti. „Vychováte dítě, vozíte ho na kroužky, do školy, staráte se, akce, dovolené, hory, prostě tak, jak to má být, jen možná trochu víc, než je to u jiných, a ono si ve finále vezme takového typa s přezdívkou Mačeta po dvouměsíční známosti,“ nechápal Štika.

Martina pak nazval ultrasockou. „To je něco šíleného. Ještě si navíc vzala takovouhle ultrasocku. Když už je to starší frajer, chápal bych, že bude zabezpečený. To platí už staletí, že chlap se má postarat o svou ženskou. Nemusí mít zlaté kliky, ale aspoň nějaký základ, aby se nemusela nervovat se složenkami,“ prohlásil o svém zeťovi a doplnil, že on sám se vždy o svou rodinu postaral.

Monika Binias prý nemusela pracovat a nedokáže pochopit, že u některých to takhle zkrátka nefunguje.

Zeť se mu dosud nepředstavil

Michal Štika také nedokáže pochopit, jak si Martin Stefan mohl vzít jeho dceru bez toho, aniž by se osobně představil svému tchánovi. „Já ho vůbec neviděl. Hrozně mě tím naštval. Měli jsme totiž domluvené společné jídlo. Bára přijela z Plzně, čekali jsme na ně u mě v bytě. A nic. Ticho. Až druhý den vidím v bulváru, že byli v Praze a běhali po barech. Co to je za frajera, když v padesáti nemá slušnost dorazit na domluvený oběd s rodiči? Charlotte se mi pak omlouvala, ale až za několik dní. Tohle je za mě nepřípustné. Tohle já bych si u rodičů své nastávající nikdy nedovolil,“ řekl naštvaně.

Podívejte se na rozhovor s Charlotte Štikovou, ve kterém mluví o současném životě:

Sdílejte článek
Štítky rodina dcera otec svatba obřad Ornella Koktová Hostivice Monika Štiková Charlotte Štiková Monika Binias Michal Štika Martin Stefan

Přečtěte si také