Showbyznys

11. září 2024 11:55

Eliška Reiglová

Nela Slováková zkouší spasit Shopaholicadel. Zkritizovali ji i vlastní fanoušci

Už v březnu letošního roku se kontroverzní youtuberka Shopaholicadel (vlastním jménem Adéla Pulcová) dočkala od Nely Slovákové poměrně nečekaného zastání. Brněnská podnikatelka tehdy svým sledujícím řekla, že Adélu lituje a myslí si, že je terčem šikany. Zároveň na ni pak začala shánět kontakt. Nyní se influencerky sešly a dokonce i někteří skalní fanoušci Slovákové jsou na ni proto naštvaní.

Shopaholicadel je osobnost, u níž lidé otevřeně přiznávají, že ji sledují kvůli jejímu bizarnímu chování. Mnozí si dokonce přáli, aby na internetu definitivně přestala působit, pročež například loni vznikla akce „srpen bez Adél“, jejímž účelem bylo nahlašovat její profily a snižovat počty jejích sledujících, dokud nuceně nezmizí. Nela Slováková se pak Adély letos v březnu zastala.

Čtěte také: „Slaboch“ Perry se utopil opilý. Nevím, zda je mi to líto, uvedla Slováková a spustila bouři

„Já nesnáším, když někdo někoho šikanuje, a ona je prostě podle mě fakt psychicky nemocný a labilní člověk, který chce být jako my. Který chce být na tom Instagramu. Ona chce být jako ostatní a trošku jí to nejde. Ale to, jak ji lidé šikanují, tak to je prostě síla. To je strašné,“ řekla brněnská podnikatelka na svém profilu na Instagramu.

Nyní Slováková s Pulcovou natočila epizodu podcastu a jejím příjezdem se pochlubila na sociální síti. Adélu natočila u auta, řidiči poděkovala za odvoz a zmínila, že kontroverzní influencerka nemůže jezdit hromadnou dopravou kvůli lidské zlosti. Pravděpodobně ale nesledovala dění kolem Shopaholicadel dostatečně, neb ta se do autobusu ani vlaku nehrnula nikdy.

Čtěte také: Děsivá nehoda Nely Slovákové. Vjela pod náklaďák, hodinu před tím se v autě natáčela

V internetových diskuzích nyní dostává Nela Slováková stejnou bídu jako žena, kterou chtěla spasit. „Ne, že nemůže jezdit veřejnou dopravou kvůli lidem, ale ona ani nechce, protože je líná a přeci velká celebrita! Do teď jsem myslela, že je Slováková tak nějak okay. Tohle je celkem trapárna,“ napsala jedna z diskutujících.

„Vrána k vráně... Shopina způsobila zvířatům utrpení a smrt, řvala na ulicích, šikanovala svý ex, dělala sousedům ze života peklo, rodinu lživě obviňovala z hnusů, můžu jmenovat dál... Imho fakt nejde o někoho, kdo by potřeboval zachraňovat a pomáhat. U Nely se ale nedivím, stejně o dobrým úmyslu jenom kecá a natahá si na ní prachy,“ napsala další.

Čtěte také: Nela Slováková zuří. Tentokrát se pustila do malého chlapce s nalakovanými nehty

Nela Slováková rozhovor se Shopaholicadel pravděpodobně umístí za placenou bránu, tudíž se k němu nedostane nikdo, kdo si za něj nezaplatí. Lidé se ale na internetu většinou jednomyslně shodují na tom, že sociální sítě bez Adély jsou příjemnějším místem. Ztratí Slováková fanoušky na základě toho, že podpořila obecně nenáviděného člověka?

Podívejte se, jak Nela Slováková mluvila na téma založení rodiny:


Přečtěte si také