Youtubeři

13. března 2024 09:44

Eliška Reiglová

Shopaholicadel našla nečekané zastání. Je labilní a šikanovaná, říká Nela Slováková

Poměrně nečekaného zastání se dočkala kontroverzní youtuberka Shopaholicadel (vlastním jménem Adéla Pulcová). Na svém Instagramu se za ni postavila brněnská podnikatelka Nela Slováková, která fanouškům odpovídala na dotaz, proč ji vlastně sleduje. Adélu lituje a myslí si, že je terčem šikany.

Shopaholicadel je osobnost, u níž lidé otevřeně přiznávají, že ji sledují kvůli jejímu bizarnímu chování. Nedávno si našla nového přítele, o němž prohlašuje, že vypadá jako Enrique Iglesias, a lidem slibuje, že se změní. Nejednou totiž udělala něco, co nejen její sledující naštvalo – naposledy třeba to, že chtěla vyrazit do dětského domova a s dětmi si tam hrát. Podle lidí si ale domov spletla se zoo.

Mnohokrát se stalo, že se Adéla Pulcová na sociálních sítích během živých vysílání rozbrečela poté, co neustála nápor negativních komentářů. Naprosto nečekané zastání ovšem nyní našla u Nely Slovákové, když se jí fanoušci zeptali, proč ji na sociálních sítích sleduje. A brněnská podnikatelka ve svých stories řekla, že ji vlastně lituje.

Čtěte také: Ty za to můžeš! Shopaholicadel zaútočila na vlastní maminku kvůli jídlu

„Já jsem se o ní chtěla vyjádřit v nějakém story. Začala jsem ji sledovat, protože myslím, že moje Míša ji sleduje na TikToku, nebo jak se to jmenuje. A mně jí je v podstatě strašně líto,“ rozpovídala se Nela Slováková, která na dotazy svých sledujících trpělivě odpovídala několik hodin. Dala přitom jasně najevo, co si myslí o šikaně.

Šikanovaná Adéla

„Já nesnáším šikanu, i když jsem za největšího šikanátora. Ne, já nikoho nešikanuju, já jenom vracím. A když vracím já, tak je to prostě zlé. Nechte mě na pokoji a já se o vás nebudu starat. Nedělejte podvody, já se o vás nebudu starat. Ale jakmile se někdo o mě stará, tak jsem fakt zlá,“ vsunula Slováková do odpovědi.

Podle podnikatelky, která svou kariéru započala jako vítězka reality show Hotel Paradise, není Adéla psychicky v pořádku a nedokáže si najít dobrou cestu k tomu, aby byla celebritou. A právě to jí podle Nely škodí tím, že za to schytává šikanu na sítích.

„Já nesnáším, když někdo někoho šikanuje, a ona je prostě podle mě fakt psychicky nemocný a labilní člověk, který chce být jako my. Který chce být na tom Instagramu. Ona chce být jako ostatní a trošku jí to nejde. Ale to, jak ji lidé šikanují, tak to je prostě síla. To je strašné,“ dodala Nela, od níž by taková slova pravděpodobně málokdo čekal.

Podívejte se také na rozhovor s Lady Dee:

Sdílejte článek

Přečtěte si také