Shopaholicadel ukazuje svého nového kluka. Vypadá podle ní jako Enrique Iglesias

Kontroverzní influencerka Shopaholicadel už v tom zase lítá až po uši. Adéla Pulcová se na sociálních sítích pochlubila novým přítelem Josefem, kterého vychvaluje až do nebes.

Není to tak dávno, co se Adéla Pulcová alias Shopaholicadel rozešla s přítelem Janem Kulasem a poté hlásala do světa, že se nyní chce zaměřit především sama na sebe a svou práci. No, lásce zřejmě člověk neporučí a po měsíci je opět plná zamilovanosti a motýlků v břiše.

Mohlo by vás zajímat: Děti si plete se zvířaty v zoo. Shopaholicadel znovu naštvala fanoušky

Její nový objev je jistý Josef, kterého sama Adéla v jenom ze svých livestreamů přirovnala ke známému zpěvákovi, kterým není nikdo jiný než Enrique Iglesias. „Jsem pyšná, že mám tak pěkného muže. Všechny holky mají smůlu, je můj! A navždy budu stát na jeho straně a po jeho boku v dobrém i ve zlém,“ sdělila na svém Instagramu už na začátku února, kdy tam oznámila, že má nového partnera.

Slova o velké lásce

„Takhle jsem ještě nikdy v životě nikoho nemilovala, jako miluji jeho. Můžete cokoli zkoušet, ale náš vztah je tak silný, že spolu už vydržíme napořád a všechno spolu zvládneme, ale budu se prostě přítele zastávat navždy, on je strašně moc hodný chlap a pozorný, a hlavně pracovitý," rozplývala se Adéla, která údajně trpí bipolární poruchou.

Čtěte také: Ty za to můžeš! Shopaholicadel zaútočila na vlastní maminku kvůli jídlu

U Shopaholicadel to však není nic ojedinělého. „Konečně je to chlap, který rozumí módě, umí se oblékat, má řidičák a pohledově je fakt kus chlapa,“ vychvalovala Josefa na svém Facebooku. U svého expřítele Jana Kulase používala podobně silná slova o nikdy nekončící lásce. Nakonec to skončilo tak, že si skoro nemohli přijít na jméno. Tak uvidíme, jak tomu bude tentokrát.

Shopaholicadel v pořadu Partička - Nová krev:

Sdílejte článek

Přečtěte si také