Showbyznys

12. února 2024 11:02

Josef Šťastna

Má zuby a má rád pejsky. Shopaholicadel ukázala fotku nového přítele

Kontroverzní influencerka Shopaholicadel se pochlubila, že má nového přítele. Bylo otázkou, jak bude nový chlap vypadat. Musíme ale uznat, že tento pán vypadá opravdu dobře. Snad Adéle vztah chvíli vydrží a bude šťastná.

Bizarní influencerka Shopaholicadel (vlastním jménem Adéla Pulcová) zažívá spokojené období a fanouškům se pochlubila, že má nového partnera. Adéla prozradila, že nový partner je obyčejný chlap a nemá nic společného se sociálními sítěmi.

„Narovinu vám říkám, že to je muž mimo sociální sítě, že to není někdo známý, můj chlap ani Instagram, ani TikTok, a ani YouTube nepoužívá, normálně jezdí do práce,“ uvedla Adéla ke svému partnerovi. „Je starší než já, přejte mi to a buďte hodný Jsem šťastně zadaná žena, konečně, ve svých skoro 31 letech. A jediný, co vám ještě na závěr povím, že konečně je to chlap, který rozumí módě, umí se oblékat, má řidičák a pohledově je fakt kus chlapa,“ dodala zamilovaná influencerka.

I když chtěla tvář svého přítele tajit, tak se jí to dlouho nepodařilo. Její vyvolený totiž vlezl omylem do záběru, když Pulcová jela živé vysílání na YouTube. Pak si řekla, že nemá smysl dál tajit identitu přítele a šla s pravdou ven.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ty za to můžeš! Shopaholicadel zaútočila na vlastní maminku kvůli jídlu

„Náhodou mám moc pěkného chlapa a jsem s ním šťastná a spokojená jako nikdy v životě. Takhle jsem ještě nikdy v životě nikoho nemilovala, jako miluji jeho. Můžete cokoliv zkoušet, ale náš vztah je tak silný že spolu už vydržíme napořád a všechno spolu zvládneme, ale budu se prostě přítele zastávat navždy, on je strašně moc hodný chlap a pozorný, a hlavně pracovitý, A to, jak se chová k pejskovi, jak pejsek ho má rád, to je něco úžasného,“ prozradila zaláskovaná influencerka.

Podívejte se také na rozhovor s Lady Dee a jejím přítelem Martinem:

Sdílejte článek
Štítky láska rodina vztah Shopaholicadel

Přečtěte si také