Showbyznys

17. října 2023 11:02

redakce Prima Lajk

Nový seriál Banáni vypráví o drsné drogové kauze ze supermarketu. Takhle jste herce Ondřeje Malého ještě neviděli

Herec Ondřej Malý v novém drsném seriálu Banáni předvedl nejodvážnější scény své kariéry.

Nový seriál Banáni vychází z reálné kauzy, kdy bylo v jednom ze supermarketů v krabicích s banány objeveno velké množství kokainu. Seriálové zpracování tohoto neuvěřitelného příběhu nyní dorazí na Prima+ už 18. října. Osmidílná černá komedie se pyšní i perfektním hereckým obsazením. Diváci se mohou těšit na Cyrila Dobrého, Sandru Novákovou, Ondřeje Malého, Petru Horváthovou, Marsella Bendiga, Naďu Konvalinkovou, Josefa Cardu, Leoše Nohu a mnoho dalších.

Seriál se z velké částí odehrává v pohraničním supermarketu, ve kterém přeruší běžné předvánoční ráno šokující nález. Mladý skladník Jirka (Cyril Dobrý) objeví v banánech z Kolumbie kontraband kokainu stamilionové hodnoty. I přes počáteční pochybnosti se rozhodne začít drogy prodávat, a to s pomocí šéfové skladu Šárky (Sandra Nováková) a člena ochranky Iggyho (Ondřej Malý). Nezkušená trojice si po sérii neúspěšných pokusů vybuduje funkční model distribuce drog přímo na pokladně prodejny.

Ondřej Malý hraje v Banánech Igora, což je šéf ochranky, kterému nic neunikne. Někdy si ovšem rád udělá pauzu, a hlavně na noční směně mizí na toaletách. Z toalet se pak z jeho úst ozývá: „Ja, natürlich, super fantastisch.“ To, že ho ostatní nemůžou najít, ho až tak netrápí. Na to, co tam dělá, se podívejte ve videu:


Přečtěte si také