Showbyznys

14. listopadu 2023 13:38

Josef Šťastna

Pikošky ze světa sjetých: Rapper Sensey si zvyká odvykat

Děti, neberte drogy, nebo skončíte v léčebně jako rapper Sensey. Toho na Instagramu sleduje 70 tisíc lidí, takže svůj boj s fetem alespoň může popisovat a prodávat fanouškům.

Rapper Sensey, vlastním jménem Vojtěch Prell, se nikdy netajil tím, že občas si dá i silnější drogu, než je ranní presso s kofeinem.

Jsou to asi dva měsíce od doby, kdy Sensey zveřejnil video na Instagramu, po kterém oddaní fanoušci dostali obavu o jeho život. Sensey leží na posteli, vedle něj nějaká holka, v místnosti další podivné entity a všichni vypadají, že právě rozhodně nedohráli pexeso. Spíše vypadali prosolení jak tyrolský špek. Sensey ale tehdy tvrdil, že drogy nebere, že si šetří hlas.

Uplynulo pár týdnů a Vojta se přihlásil z léčebny. Tvrdí, že na odvykací kůru nastoupil dobrovolně. Prý potřebuje zpomalit zběsilé životní tempo.

„Jak už asi víte, jsem na odvykací léčbě. Už jsem skoro měsíc čistý, ale rozhodl jsem se, že půjdu dobrovolně do léčebny. Není se za co stydět. Je v pořádku si to přiznat a udělat takový krok, jaký jsem teď udělal já,“ moralizuje počmáraný rapper s tím, že někdy je třeba říct ďáblovi jasné NE. O jeho boji s fetem informuje web Antiyoutuber.cz. Tak mu držíme palečky a těšíme se na další pikošky z jeho života.

Sdílejte článek
Štítky Instagram léčebna pervitin droga Sensey

Přečtěte si také