Shopaholicadel končí. Influencerka si kvůli výhružkám musela zvolit novou přezdívku

Shopaholic Adel v pořadu Partička – Nová krev

Bizarní influencerka Adéla Pulcová šokovala své sledující, když na TikToku oznámila, že se svou přezdívkou končí. A tuhle velkou životní změnu si nezvolila jen tak, dostala totiž takzvaně ‚nůž na krk‘.

Nová přezdívka, kterou Adéla Pulcová představila, vlastně žádnou novinkou není. Sahá totiž do minulosti známé youtuberky. „Sledujte mé sociální sítě, protože do budoucna toho hodně plánuju. Chtěla jsem vám jen za všechno poděkovat a dejte si do paměti, že teď už nebudu Shopaholicadel, ale budu FashionAdel. Tak si to zapamatujte. Mám vás moc ráda a přeji krásný den,“ uvedla Adéla prostřednictvím TikToku a dodala, že žijeme jenom jednou.

Jak uvádí eXtra.cz, jediné místo, kde si influencerka svou přezdívku zatím nezměnila, je Instagram. Údajně za to může zablokovaný telefon, bez kterého se jí nepodařilo změnu provést. Ke staronovému jménu se navíc nevrátila jen tak z rozmaru, ale kvůli tomu, že si nestihla zaregistrovat ochrannou známku na název Shopaholicadel. Někdo ji předběhl a nový majitel nejspíš začal youtuberce vyhrožovat.

FashionAdel se zřejmě zrodila ze staré přezdívky FashionViola, kterou si mohou pamatovat skalní fanoušci youtuberky. To, že slovo ‚fashion‘ znamená módu, které se Adéla Pulcová nijak nevěnuje, ji pravděpodobně vůbec netrápí. Podle všeho spíš řeší svůj aktuální vztah, ve kterém je jako vždy pořádně dusno. Podle posledních videí na YouTube to navíc vypadá, že se FashionAdel a její přítel Pepa, který měl být údajně tím pravým mužem na celý život, rozchází.

Sdílejte článek
Štítky Instagram YouTube TikTok Influencer Shopaholicadel FashionAdel

Přečtěte si také