Dusno v ráji? Přítel mi vyhrožuje, že přede mnou obšťastní jinou, naříká ShopaholicAdel

Kontroverzní youtuberka ShopaholicAdel se po dvou zrušených zásnubách dušovala, že její nový přítel Pepa je konečně tím pravým. Že ji dokáže změnit k lepšímu a vydrží s ním do konce života. V jejím vysněném ráji ale začalo být dusno velmi rychle. Došlo k hádce, kterou zapříčinil fakt, že někomu napsala, že ji Pepa bije. To koneckonců tvrdila i o svých předchozích partnerech.

Kdo ShopaholicAdel dlouhodobě sleduje, ten ví, že její sliby ohledně nápravy a zlepšení chování vůči svým blízkým i sledujícím jsou obvykle liché. Proto málokdo věřil, že její nový vztah bude zalitý sluncem, jak ona sama prezentovala. Ona i Pepa zpočátku tvrdili, že nebudou nic řešit veřejně, nakonec ale kvůli jejich problémům i živě vysílali a probírali je s úplně cizími lidmi.

Jedna z posledních hádek byla zaznamenána a vypuštěna ven. Ač není známo, jak přesně začala, z kontextu vyplývá, že se týkala toho, co Adéla píše lidem do soukromých zpráv. Zpočátku se ozýval jen Adély pronikavý pláč, který její dlouhodobí sledující znají už z dob, kdy byla s prvním přítelem Davidem a bývalým snoubencem Kulasem.

Kdo koho mlátí?

„Nikdy jsem tě nepodvedla, já chci bejt jenom s tebou. To jako se mnou už nechceš bejt? Já s tebou mluvím, Pepo... Můžeš mi odpovědět? To jako se mnou už nechceš bejt? Chápeš to, že tě miluju pořád? Já chci jenom tebe, nikoho jinýho nechci. Já s tebou mluvím, prosím,“ zadýchávala se za breku.

Z nahrávky vyplynulo, že Adéla někomu psala, že ji její přítel bije. Zřejmě právě to bylo důvodem konfliktu, který na svém kanále zveřejnil Strážce internetu. „Byl to fake účet, jak jsem to měla vědět,“ obhajovala se kontroverzní youtuberka. „I kdyby to byl jakejkoli kluk, tak mu to nemáš říkat. A ještě lži,“ odpověděl jí rázně Josef.

„Jenže já bych to už neudělala, když mám takový problémy kvůli tomu,“ tvrdila mu Adéla. „Já budu mít problémy kvůli tomu,“ postěžoval si Pepa. „Nebudeš, já to nedovolím,“ snažila se youtuberka bránit. „Dají to ven, že tě mlátím,“ ujasnil situaci její přítel. „Já to nedovolím, já to nedovolím, abys měl problémy, já to nedovolím,“ opakovala zoufale ShopaholicAdel.

Facky nejsou bití

„Nikdy jsem tě nezmlátil,“ udělal jasno Josef, který naopak několikrát naznačil či přímo řekl, že fyzicky útočí jeho přítelkyně na něj. „Nikdo tě nemlátil, ty facky nemůžeš brát jako mlácení, tak se uklidni. Jako zas se uklidni ty jo. Běž radši ven se urazit, to je jediný, co děláš,“ přešla Adéla do ofenzivy a vyhnala tak přítele ven.

HHC a cizí holky v bytě

Jako důvod hádky se jevilo to, že ShopaholicAdel píše cizím lidem, že je týraná. Ona sama pak ale řekla, že se hádali také kvůli něčemu jinému. Josef totiž dle jejích slov má být konzumentem chemické sloučeniny HHC, proti čemuž se ona ohradila.

„Proto jsme se taky pohádali, protože jsem mu to vyhodila, že bere HHC. Já jsem prostě proti tomu, mně to vadí, nechci to čuchat a všechno. Nepoznala jsem, že to bere, protože my jsme si skoro vůbec pusu nedávali,“ vysvětlila Adéla, že nemohla zpočátku tušit, že její přítel něco takového dělá.

„On už mě nebude chtít a já nechci nikoho jinýho. On je schopnej jít za jinou, on mi s tím už vyhrožoval několikrát, že si sem dotáhne holku a bude tady přede mnou s ní š*kat. Nebo řekl, že si sem dotáhne nějakou holku, abych já vypadla,“ dodala youtuberka, co jí měl údajně Pepa říkat v momentech, kdy nebyl spokojený s jejím chováním.

Podívejte se na ShopaholicAdel v pořadu Partička – Nová krev:

Sdílejte článek

Přečtěte si také