ShopaholicAdel se znovu zamilovala. Její vyvolený býval dívkou a vůbec o ni nestojí

Není žádným tajemstvím, že ShopaholicAdel nemusí nápadníci nosit růže, nebo se jinak závratně snažit, aby se do nich zamilovala. Vlastně stačí i obyčejné přátelské chování, aby si myslela, že nový vztah je na obzoru. Své o tom nyní ví jistý Nicolas, který s ní vyrazil na diskotéku. Influencerka se do něj zakoukala, ale netušila, že býval dívkou a že u něj nemá nejmenší šanci.

Jako snad zázrakem se ShopaholicAdel podařilo utlumit svou fobii z lidí natolik, aby vyrazila na diskotéku. Na internetu se dokonce v živém vysílání chlubila, že měla několik drinků a pila panáky na ex. To ale není všechno. Pít a tancovat totiž šla po boku jistého Nicolase, kterého poznala na TikToku a do kterého se osudné noci zamilovala.

Adéla v euforii

„Jako ne že úplně mám, ale někoho jakoby poznávám. A já to asi můžu říct, už to stejně všichni vědí, s ním jsem byla na tý diskotéce. On mi hlídal kabelku, přinesl mi vždycky pití, všechno... Komfort. Vlastně poprvé jsme se viděli naživo,“ rozplývala se kontroverzní influencerka. Když se jí lidé zeptali, jestli ví, že její vyvolený býval holka, řekla, že jde o nesmysl. Nicolas to sám ale přiznává.

Zprvu Adéla tvrdila, že její nový objev je momentálně jen kamarád a že uvidí, co z toho bude. Snažila se zamilovanost zastírat, ale omylem se prozradila. Koupila si například přívěšek na řetízek s písmenem N. Nemohla ho navíc přestat vychvalovat, jak si ji na diskotéce hlídal a dával na ni pozor. Rozplývala se i nad jeho ledovou kávou.

Prozrazení a zklamání

„On je ňuňu ťuťu ňuňu ťuťu. Já ho miluju už jenom kvůli... teda... co jsem to řekla? Ne, já to opravím, moment. Já ho mám ráda hlavně kvůli tomu, jak on má zpívací videa. A že zpívat jako umí,“ řekla potutelně ShopaholicAdel, která dokonce neměla problém ani s tím, že mezi ní a jejím novým idolem je poměrně velký, konkrétně nespecifikovaný věkový rozdíl.

Zatímco Adéla se tetelila blahem nad tím, že bude mít nový vztah, Nicolas vyvracel, že by v ní probouzel jakoukoliv naději. „Ať si tvrdí co chce, ale já s ní nic nemám a ani mít nebudu. Ona to ví, já jsem jí to jasně psal. Ona se mě ptala, jestli se s ní budu líbat, až se budeme znát rok a já jsem řekl, že ne,“ řekl na streamu, který nahrál a zveřejnil YouTube kanál s názvem Chloe drby.

Podívejte se na ShopaholicAdel v pořadu Partička – Nová krev:

Sdílejte článek

Přečtěte si také