Rozchod v přímém přenosu? Shopaholicadel odvedla kamarádka z bytu, Pepu nazvala krysou

Kontroverzní youtuberka Shopaholicadel se po dvou zrušených zásnubách dušovala, že její nový přítel Pepa je konečně tím pravým. Že ji dokáže změnit k lepšímu a vydrží s ním do konce života. V jejím vysněném ráji ale začalo být dusno velmi rychle. A nyní to dokonce vypadá, že rozchod páru, který zpočátku tak moc chtěl dbát na soukromí, proběhl v přímém přenosu před několika tisíci sledujících.

Muž, který na internetu vystupuje pod přezdívkou Strážce internetu, dlouhodobě reaguje na přešlapy Shopaholicadel (nově vystupující pod přezdívkou FashionAdel). Poté, co zemřelo morče, které měla v péči, jí dokonce navrhl, že od ní koupí jejího psa. O to víc se mohli lidé divit, že právě s tímto člověkem si na živé vysílání přišel popovídat Pepa. Samozvaný zachránce kontroverzní (ne)influencerky na ni zjevně nakonec nestačil.

Zatímco si Pepa, který na internetu používá přezdívku Joseph Nonsteam, povídal se Strážcem internetu o aktuální situaci s Adélou a prozrazoval například to, že jeho dnes již zřejmě bývalá si s někým posílá srdíčka a má za něj náhradníka, ozvalo se zaklepání na dveře. Schovával se v zamčené koupelně, tam ale musel Adélu Pulcovou, jak se takzvaná „Šopina“ jmenuje, nakonec pustit.

Do koupelny vešla jen Adéla, ale za dveřmi zůstala její kamarádka, která neváhala a do Pepy se pustila. „Měla jsem o tobě trošku jiný mínění, hele. Nevěděla jsem, že jsi taková krysa. Stojí ti to za to? Dělat ze sebe toho nejlepšího a z ní tu nejhorší?“ vyjela na Pepu žena, jejíž identita zůstala utajena.

Urychlené stěhování

„Ty vůbec nic nevíš,“ oponoval Nonsteam. „Já vůbec nic nevím? Ne? Prosím tě... Ty si myslíš, že já nevím, co se tady děje? Aha. Tak to máš špatný informace hele,“ útočila Adély kamarádka. Na to konto ji Pepa požádal, aby odešla z jeho bytu. Shopaholicadel se ohradila s tím, že nemá její kamarádku co vyhazovat, ta zase říkala, že na ni čeká proto, aby se jí nic nestalo.

Zoufalý a potichu mluvící Pepa řekl, ať si Adélu vezme k sobě, což ona potvrdila, že udělá. „Já si ještě přijedu pro věci,“ vyštěkla youtuberka. „Vezmi si ji k sobě a prožiješ to samý, co já,“ odpověděl Josef s klidným hlasem. „Neprožije si to samý co ty, víš. Ona si to nezaslouží,“ zaútočila Adéla na muže, který jí doslova vytrhl trn z paty v době, kdy neměla ani kde bydlet.

„Víš, jaký já budu mít klid, když si ji vezmeš?“ zeptal se Pepa ženy, která znovu potvrdila, že si Adélu k sobě bere. „To budu moc rád,“ řekl. Konverzace mohla skončit, kdyby se dvě ženy, které v bytě neměly správně ani co dělat, otočily na podpatku a odešly. Nakonec se ale stočila ještě zákeřnějším směrem.

Zákeřnosti a peníze

„Kdo tě živí? Nebo kde ty bereš peníze?“ zeptala se kamarádka, na což Pepa odpověděl, že se uživí sám. „Ty se uživíš sám? Aha. Tak to je divný, že nepracuješ, ale uživíš se sám. Možná takhle z toho TikToku, co vyžebráváš, vole, a co tady pomlouváš a dostáváš za to peníze,“ dodala neznámá žena. Hádka pokračovala ještě nějakou chvíli ve stejném znění, dokud nezůstal Pepa sám a v klidu.

Kdo Shopaholicadel dlouhodobě sleduje, ten ví, že její sliby ohledně nápravy a zlepšení chování vůči blízkým i sledujícím jsou obvykle liché. Tato veřejná scéna tak pravděpodobně nikoho úplně nepřekvapila. Zklamaní snad budou jen ti, kteří očekávali, že Pepa bude jejím v pořadí už třetím snoubencem. V tomto případě totiž na žádost o ruku ani nestihlo dojít.

Podívejte se na ShopaholicAdel v pořadu Partička – Nová krev:

Sdílejte článek
Štítky peníze rozchod hádka Shopaholicadel Joseph Nonsteam ShopaholicAdel

Přečtěte si také