ShopaholicAdel se topí v dluzích. Pomoc od rodiny odmítá, chce být velká celebrita

Je známo, že kontroverzní influencerka ShopaholicAdel nemá se svou rodinou dobré vztahy, v minulosti ji mnohokrát obvinila z příšerných věcí, které se následně ukázaly jako nepravdivé. Navíc se pak ani neomluvila. Vypadá to, že její zatvrzelost nezná mezí, protože ačkoliv by teď pomoc od rodiny jistě využila, odmítá ji přijmout. Podání pomocné ruky by totiž mělo své podmínky.

Není úplně potřeba sledovat živá vysílání ShopaholicAdel, protože její nejzásadnější výroky se dostanou mezi lidi rychlostí lesního požáru. V době, kdy začala tato tiktokerka mluvit o své rodině, už o ní bylo dobře známo, že je lepší jí nic moc nevěřit. Proto vážná obvinění, která především vůči své matce a sestře vznesla, nikdo nebral vážně.

Adéla například prohlásila, že doma byla týraná a že ji matka nutila do sexu, prý proto, aby to už měla konečně za sebou. Její sestra ovšem veškerá tato tvrzení rázně popřela. Rodina by dokonce byla ochotná takzvané černé ovci nabídnout pomoc v těžké situaci, ona o to ale evidentně nestojí. Alespoň to vyplývá z konverzace s ní, kterou zveřejnil YouTuber FatDad.

Odmítnutí pomoci

„Nechci po rodině pomoc, je to můj život a do něj ti nic není,“ napsala rázně ShopaholicAdel. O ní se přitom teď obecně ví, že se nenachází ve zrovna snadné životní situaci. Poznamenal ji především poslední rozchod, po němž si ještě nenašla ani byt a přebývá u kamarádky. Peněz z TikToku jí chodí míň a míň, pročež není schopna splácet své dluhy.

Pokud by Adéla pomoc od rodiny přijala, musela by přijmout i podmínky, které by s ní souvisely. Musela by si okamžitě zrušit účty na sociálních sítích, najít si normální práci a zařídit si byt. Ona ale trvá na tom, že je celebrita a tou i zůstane. „Žádný konec na sociálních sítích nebude. Pronájem si najdu, dokážu se o sebe postarat sama,“ zanadávala.

Absolutní samota

„Já jsem se s rodinou neviděla kolik let a ani nechci. Nechybí mi, umím si poradit sama, postarat se o sebe,“ pokračovala Adéla. Ta přitom není v kontaktu s rodinou a je čerstvě po rozchodu, takže jí v podstatě nikdo nezůstal. Ani podobné apely na to, že jednou zůstane úplně sama, ji přitom nepřimějí k tomu, aby se s matkou a sestrou usmířila.

„Rodina mě nezajímá a k životu je nepotřebuji, tak co. Vy pořád říkáte, že mámu mám jen jednu, ale vy nechápete, co mi dělali a z jakého důvodu je nechci vidět,“ dodala ShopaholicAdel, které ale už nikdo úplně nevěří nic z toho, co o komkoliv jiném nebo i o sobě samotné říká. Koneckonců tomu není tak dávno, co přiznala, že si vymyslela všechna svá těhotenství a potraty.

Podívejte se na ShopaholicAdel v pořadu Partička – Nová krev:

Sdílejte článek

Přečtěte si také