Satnady

28. dubna 2023 14:59

redakce Prima Lajk

Hvězda LIKE HOUSE přiznala závislost na alkoholu. Proč si málem uchlastala mozek?

Hvězda LIKE HOUSE a pořadu Prostřeno! se přiznala, že chce nadobro skoncovat se závislostí, kterou před ostatními skrývala. Co ji donutilo k tomu skoncovat s alkoholem?

Tiktokerka Anastázie Chomičová aka Satnady není pro fanoušky sociálních sítí neznámým jménem. Influencerka a tatérka na sebe neupozorňuje pouze bujným dekoltem a často kontroverzními názory, ale vidět jste ji mohli také v druhé řadě reality show LIKE HOUSE. Na TikToku pak proslula svými bizarními „bezďáckými“ recepty a před pár týdny se objevila také v oblíbeném pořadu Prostřeno! V uplynulých měsících pak začala výrazně cvičit a před pár dny byl oznámen její první zápas v Clash of the Stars, kde se utká s další hvězdou LIKE HOUSE Hankou Gelnarovou. I díky přípravě na zápasnickou akci se nyní fanouškům přiznala k démonovi, s nímž už několik let bojuje. A nyní se ho rozhodla nadobro porazit.

Ve svém novém videu na TikToku přiznala, že má problémy s alkoholem, které jí v poslední době razantně ničily život. „Pojďme se společně zbavit mé závislosti. To, o čem jsem hodně nemluvila, bylo, že jsem byla docela alkoholik,“ svěřuje se Satnady. Její až velmi srdečný vztah k alkoholu trval podle jejích slov pět let a za tu dobu zanechal v jejím životě až příliš mnoho škod. Přišla o mnoho kamarádů a alkoholismus jí ničil vztahy s lidmi, které milovala. „Nebudu přehánět, když řeknu, že jsem si uchlastala mozek,“ přiznává bez obalu. „Ve výsledku už jsem jenom pila klidně i sama, abych zapíjela své mentální problémy a abych nic necítila,“ dodává.

@satnady Ig:satnady2 #foryoupage #czechgirl #czechtiktok ♬ původní zvuk - satnady

Když ovšem začala příprava na Clash of the Stars, tak si uvědomila, že se svou životosprávou i životním stylem už musí něco udělat a za svou závislostí udělat definitivní tečku. Na videu tak před zraky fanoušků vylije všechen svůj alkohol včetně velmi drahé vodky a doufá, že tím začne nová kapitola jejího života. Nabádá pak všechny, jimž dělá alkohol v životě podobné následky, aby se k tomuto kroku také odhodlali. Fanoušci jí za její upřímnost tleskají a drží jí palce, ať jí její síla a přesvědčení vydrží i do budoucna, kdy už bude mít zápas v Clash of the Stars za sebou.

Její účinkování v pořadu Prostřeno! si můžete připomenout v našem ARCHIVU!

Sdílejte článek

Přečtěte si také