3. března 2015 08:50
Ivana NádvorníkováPohlreich o motorce: Nevím, kam sáhnout!
Jaro už za chvíli zaklepe na dveře a společně s ním také odstartuje i motorkářská sezona. Drsní chlápci v kožených bundách s lebkami na zádech vyrazí do terénu – mezi nimi bude také šéfkuchař, ostrý jako maďarský guláš, Zdeněk Pohlreich.
První jarní jízda po zimě je pro motorkáře neuvěřitelný zážitek. „Je to jako když si poprvé šáhneš na cizí ženskou,“ říká Zdeněk Pohlreich. „Je to neznámý, adrenalin, nevím, kam sáhnout,“ říká. Když jde k motorce poprvé, říká, že má mravenčení v žaludku.
K motorkám ale získal vztah až s manželkou Zdenkou, která má s motorkami poněkud delší zkušenost.
Známý šéfkuchař teď uvažuje o tom, že si nechá svůj milovaný stroj vylepšit airbrushem. Co si vybere? Možná hamburger. Svoje výtvarné rozhodnutí ale ještě neměl odvahu zrealizovat. „Abych pak třeba od nich nedostal přes držku,“ dodává s tím, že by byl nerad, aby se z něj nakonec stal ještě tatarák.
A jaké je podle známého šéfkuchaře nejlepší motorkářské menu? „Musí ho být hodně, nezdravé, a zapité hektolitry piva,“ směje se Zdeněk Pohlreich.
Iv
Mohlo by vás zajímat:
Podobné články
Další videa najdete ZDE.