Xholakys se porvala ve vlaku: Hodila na mě flašku, já bych první ránu nedala, hají se

Jedna z nejúspěšnějších tvůrkyň na erotické platformě OnlyFans Valerie Holáková alias Xholakys má za sebou nepříjemnou událost, během které se poprala a skončila s pošramoceným obličejem. Incident se odehrál ve vlaku ve chvíli, kdy influencerce někdo zasedl její rezervované místo.

Po této události už Valerie nějakou dobu vlakem zřejmě nepojede. Během její poslední cesty totiž zažila situaci, na kterou nebude vzpomínat s úsměvem. Vše začalo tím, že si na její rezervované místo ve vlaku sedla jiná slečna.

Čtěte také: Xholakys prošla výraznou proměnou. Jak se vám líbí její sexy křivky?

Holčičí bitka ve vlaku

Xholakys měla slečnu údajně slušně požádat, aby si přesedla, protože si za místo připlatila. Avšak místo toho, aby se mezi sebou dámy domluvily, došlo mezi nimi k rozepři. Slečna se začala rozčilovat a dělat scény.

Situace vyeskalovala až k rvačce. „Tak jsme se porvaly. Hodila na mě flašku prosecca a pak mě napadla. Já bych první ránu nedala,“ rozepsala se Xholakys na sociálních sítích a přidala snímky svého pošramoceného obličeje.

Přečtěte si: Ty za to můžeš! Shopaholicadel zaútočila na vlastní maminku kvůli jídlu

Kromě šrámů na tváři je Valerie navíc bez sluchátek. „Frajerka mi podělala sluchátka. Takže jsem nešťastná,“ dodala jedna z nejznámějších českých tvůrkyň na erotické platformě OnlyFans. Zda bude mít situace ještě nějakou dohru, zatím neuvedla.

Sdílejte článek
Štítky vlak krádež psychika bitka rvačka erotika OnlyFans xHolakys

Přečtěte si také