Xholakys se soustředí už jen sama na sebe. Díky erotice na OnlyFans chce nakoupit byty

Valerie Holáková alias Xholakys patří mezi nejvýdělečnější dívky na erotické platformě OnlyFans. Na sociálních sítích tráví veškerý svůj čas, což příliš nepřispívá k jejímu zdravotnímu stavu. Už delší dobu se snaží soustředit na svou psychiku a na Instagramu nyní přiznala, že v tom hodlá pokračovat a odmítá seznamování s novými lidmi. Za vydělané peníze si chce navíc koupit hned několik bytů.

Xholakys si na OnlyFans díky svým erotickým fotografiím přijde na pořádný balík peněz. Její profil se řadí mezi nejvýdělečnější, a jak sama v minulosti v podcastu A-Cast přiznala, měsíčně si díky působení na službě s předplaceným obsahem vydělá až tři miliony korun.

Čtěte také: Xholakys prošla výraznou proměnou. Jak se vám líbí její sexy křivky?

Za peníze z OnlyFans nakoupí byty

Valerie se nikdy netajila tím, že má psychické problémy, kvůli kterým užívá léky. V minulosti měla problém s drogami, brala nadměrné množství prášků, a dokonce se pokusila spáchat sebevraždu. Tehdy ji zachránila její matka. Přesto však influencerka několikrát skončila v psychiatrické léčebně v Bohnicích.

Před pár dny se však na sociálních sítích pochlubila, že jde vrátit plnou tašku různých léků, které už nadále užívat nechce. Kromě toho přiznala, že jí v životě čekají další změny. „Chci koupit byt v Praze a potom alespoň dalších pár, minimálně dva, ve světě. Co se týče psychiky, chci se naučit více říkat ne,“ rozepsala se na Instagramu.

Přečtete si: Xholakys se vysmála Sugar Denny: Kluci s tebou spí jen kvůli tomu, že jsi extrémně tlustá

Právě kvůli tomu se ani nehodlá s nikým seznamovat. Chce se soustředit jen sama na sebe, protože po psychické stránce by se už ráda definitivně uzdravila. Není tak schopná svou energii dávat ještě někomu jinému. Nový vztah tedy není u Xholakys na pořadu dne.

Sdílejte článek
Štítky peníze zdraví léky psychika nemovitost erotika OnlyFans xHolakys

Přečtěte si také